HP Pavillion G6 Harici Ekran Kartı Devreye Girmeme Sorunu

Can Gr

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar Technopat Ailesi.

Benim sorunum çok ender yada belki de çok bilindik bi sorun, bilgisayarımda 2 ekran kartı var. İntel hd 3000 ve AMD Radeon HD7670m ben bu ikisi arasında geçiş sıkıntısı yaşıyorum.

Diceksinizki catalist centerden yüksek performansa getir getiriyorum hiç bişey değişmiyor. PAYDAY 2 oyunu dahil çoğu oyun bunu kabullenmiyor. Örnek dxdiag burda ana ekran kartı İntel görünüyor. Tamam normaldir onboard çünkü ama inteli devre dışı bırakmaya çalıştığımda amd ekran kartı otomatik hata veriyor ve 2 ekran kartı da kullanılamıyor. Her yolu denedim. Bu ekran kartları birbirinden ayrılmıyor.

Eğer ayrılırsa görüntü bozuluyor. Oyunlar ekran kartı yok diye hatalar vermeye başlıyor ve açılmıyor.

Oyunların %80 inteli kullanıyo ama şöle bişey var çok bilindik oyunlar amd yi gerçekten kullanıyor
Örnek: Counter Strike Globel offensive, Call of duty, Minecraft, Left 4 Dead 2, Just Couse 2 gibi.

Yani söliceğim şu Yüksek performansa getirsem bile inteli kullanıyor.

Yeni aldığım oyunu keyifle oynıyamıyorum Payday2 oyunu %appdata%/local/payday2 kendi dosyasında intel ekran kartı kullandığını bağıra bağıra söliyor ben ama hiç bişey yapamıyorum. Lütfen Bilenler ilgilensin beni okadar mutlu edersinizki Şimdiden Teşekkürler he bide bu sorunu çok kişi yaşıyor umarım onlarda faydalanır.

ekran kartı.png
sistem bilgsi.png
aygıt yöneticisi.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı