HP teknik servisi nasıldır?

Froxy7

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: ZOTAC GEFORCE RTX 4060Tİ 8GB
ANAKART: ASUS PRİME A620M-K
CPU: RYZEN 7500F
RAM: XPG 16GB 5600MHZ CL46
KASA: MSİ MAG M100A
PSU: MSI MAG A650DN
Merhaba dostlar, HP Victus 16 kullanmaktayım cihaz ısındığı için FPS kısmaya başladı. Fan termal macun bakımı için cuma günü aradım pazartesi günü yollayacağım, sizce memnun kalır mıyım? Bir de bugün fark ettim fanlarım normale göre yavaş ya da bir tanesi hiç çalışmıyor gibi servisi arayıp söylesem ona da bakarlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi HyperX kulaklığımın küçük bir plastik parçası hiçbir şekilde hor kullanmamama rağmen kırıldı, daha 4 ay olmuştu. HyperX servisine yazdım HyperX HP servisine yazın dedi, HP servisi direkt ne maillere döndü ne bir şey yaptı.

Vallahi HyperX kulaklığımın küçük bir plastik parçası hiçbir şekilde hor kullanmamama rağmen kırıldı, daha 4 ay olmuştu. HyperX servisine yazdım HyperX HP servisine yazın dedi, HP servisi direkt ne maillere döndü ne bir şey yaptı.

HP müşteri hizmetlerini ya da teknik servisi aradınız mı ben bayağı memnun kaldım ilgililer umarım aynı ilgi serviste vardır.

Güncelleme yapıyorum pazartesi kargoya verdim bugün bakımları yapılıp kargoya verildiler umarım temiz iş çıkmıştır.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı