HP Victus 100 dereceye ulaşıyor

cds.zip

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, eski konularımda gördüğünüz cihazı aldım. Fall Guys, Valorant gibi oyunlarda denedim. Omen Gaming Hub'da 100 derece gösteriyor ve gözlemlediğim kadarıyla diğer kullanıcılara göre daha az FPS alıyorum, sorunu nasıl çözebilirim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    19,6 KB · Görüntüleme: 204
Afterburner'daki temp GPU sıcaklığını gösteriyor CPU değil. Oyun içi göstermesini açıp bakman lazım.

Orada da CPU gözükmüyor ama bir daha deneyeyim.

Afterburner'daki temp GPU sıcaklığını gösteriyor CPU değil. Oyun içi göstermesini açıp bakman lazım.

1674601533995.png

Hocam kontrol eder misiniz FPS değerlerinin de normal olduğunu düşünmüyorum.

1674601533995.png

Grafikler Low'da olmasına rağmen.

1674601533995.png

Grafikler Low'da olmasına rağmen.
1674601652840.png

Son düzenleme:
Yeni, iade edip ne almalıyım iade sürecinde herhangi bir format gerekli mi?
Hocam genelde Laptopların termal macunu farklı oluyor. Cihazın fabrika çıkışı termal macunları en iyi performansı veriyor genellikle. Asus rog serisi ya da lenovo legion öneririm. Senin aldığın bu cihaz büyük ihtimal ya fabrika çıkış hatalı ya da 0 diye kullanılmış cihaz verilmiş olabilir. Bu sıcaklıklar 0 cihazda olması mümkün değil büyük ihtimal içindeki macun taşmış ya da soğutma bloğu hasarlı.

Hocam genelde laptopların termal macunu farklı oluyor. Cihazın fabrika çıkışı termal macunları en iyi performansı veriyor genellikle. ASUS ROG serisi ya da Lenovo Legion öneririm. Senin aldığın bu cihaz büyük ihtimal ya fabrika çıkış hatalı ya da 0 diye kullanılmış cihaz verilmiş olabilir. Bu sıcaklıklar 0 cihazda olması mümkün değil büyük ihtimal içindeki macun taşmış ya da soğutma bloğu hasarlı.

Garantisi var cihazın ve cihaz çoğu kişi tarafından önerildi garantiye yollatsam sorunum düzelir mi?

Garantisi var cihazın ve cihaz çoğu kişi tarafından önerildi garantiye yollatsam sorunum düzelir mi?
Asla gönderme. Hp, Lenovo vs. bu markalara tek bir teknik servis bakıyor. (Bdh Bilişim Teknik Servis). Ben Legion cihazımda aynı sorunu yaşadım. Sıcaklıklar yüksek olmamasına rağmen yıllık bakıma yolladım sıkıntı olmasın diye. Cihaz teknik servis dönüşü aynı seninki gibi 100derece sabit çalışıyordu. 100derecelerde güç kesiyor ve sabit o derecelerde çalışıyor. Bu teknik servis büyük ihtimal kötü macun kullanıyor ve işi bilmiyor. Dediğim gibi laptoplarda farklı macunlar kullanılır. 2 kez gönderdim hep aynı 100derecelerde çalıştı cihazım. En sonunda cihazın fabrika çıkış olan macununu yurt dışından sipariş verdim ve kendim uyguladım. Şu an en baba oyunda tam performans 80-85 max görüyorum. Sana tek tavsiyem cihazı hemen iade et ve para iadesi al. Servise göndermek gibi bir hataya sakın düşme!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı