HP Victus 15 alınır mı?

DarkBlueson

Zeptopat
Daha fazla  
Elimde Hp Victus 16 var dostum 15 elimdekindende leş. Kötü yanlarını sayıyorum. Mux switch bulunmuyor, malzeme kalitesi çok kötü, oyuncu havası pek de katmıyor, driverleri tam bir rezalet HP nin formatladığınız anda bi daha yükleyemiyor gibi bişey yükleniyor gözüküyor fakat yok. Fiyat bakımından evet iyi, teknik servisi yok garantisi varda nasıl var belli değil laptop um garip bir şekilde arızası oldu merak ederseniz anlatırım, bi telefon numarası bile yok var dı ama kapatıldı türkiyeden çekilmiş, web üzerindeki asistanda sadece video linkleri atıyor sacma sapan alakasız linkler oda, kendim ingilizce olarak amerikadaki asistanla konuşarak sorunumu çözdüm. Anlıyacağınız 16 gene alınabilir fakat 15 i önermem soğutma sistemide pek iyi denilemez.

He bir de senin alıcağın ürün FreeDOS yani o driver işkencesini fazlasıyla çekiceksin.

Veya.

https://www.hepsiburada.com/acer-ni...ilir-bilgisayar-nh-qkbey-003-pm-HBC000054HNQW +8 GB RAM.

Nitro 16 performans hariç Nitro 5'in her şekilde önünde. İki cihazda attığınız Victus'tan iyi olur.

@17kHerze HP'nin servisi var, driverlar da kendi programı üzerinden rahatça kuruluyor. MUX Switch bulunmasını istiyorsan daha pahalı bir modele bakacaksın, malzeme kalitesi için de aynı şey geçerli ve kötü değil malzeme kalitesi. Ayrıca oyuncu havası katmaması nasıl bir eksi?

Daha üst bütçelere bakmaya gerek yok MUX için. Nitro 5'te bile bulunuyor MUX Switch.

Veya.

https://www.hepsiburada.com/acer-ni...ilir-bilgisayar-nh-qkbey-003-pm-HBC000054HNQW +8 GB RAM.

Nitro 16 performans hariç Nitro 5'in her şekilde önünde. İki cihazda attığınız Victus'tan iyi olur.

Daha üst bütçelere bakmaya gerek yok MUX için. Nitro 5'te bile bulunuyor MUX Switch.
Kafam karıştı hangisini almam daha mantıklı 3 4 ay oyun oynicam ondan sonra sınav senem ders için kullanıcam hangisi daha mantıklı üniversitede de işimi görecek birşey lazım

Kafam karıştı hangisini almam daha mantıklı 3 4 ay oyun oynayacagım ondan sonra sınav senem ders için kullanacağım hangisi daha mantıklı üniversitede de işimi görecek bir şey lazım.

Senin için önemli olan şeylere göre değişir. Mesela Nitro 5 işlemci olarak önde. Nitro 16 ise panel, kasa kalitesi, soğutma vb. konularda önde. Tabii üniversite de cihazın sessiz çalışması senin için ne kadar önemli olur bilmiyorum ama önemliyse Nitro 16 daha az fan sesi çıkarıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı