HP Victus 15 alınır mı?

Bütçe
40000-45000
Bir de victus 15 neden alınmaz acaba. O bütçe için cihaz iyi değil mi? Son konuma bakarsanız ben de almayı düşünüyorum ancak loq ile arasında kaldım.
Evet başta mevcut sistemimden yola çıkarak minimum 4060'lı sistemlere baktığım için fiyat bandım 40-45k civarı idi ama şu an 4060'lı bir sistemi 30k ya alabiliyorsam onu tercih etmem daha mantıklı değil midir? Resmen yarı fiyatı kadar daha eklenmiş oluyor. 15k edecek kadar bir performans farkı hissedeceğime emin değilim.
İlk bakışta iyi bir fiyat performans modeli gibi ama birçok sorunu var soğutması iyi değil, menteşeleri çabuk işlevsiz hale geliyor gibi gibi ayrıca en barizi throttle sorunu var

O Victus 15 i alacağıma gider 100 kere şunu alırım.

Şüphelide olsa yenilenmiş ürün olma ihtimali var. Ciddi alıcılar satıcı ile irtibata geçsin. Yenilenmiş olsa dahi Victus 15 karşısında fikrim değişmezdi.

PARDON: İndirim kısmına bakmamışım.... Yukarıda yazdıklarım hükmünü yitirmiştir.
Victus 15 hakkındaki tüm olumsuz fikirlere rağmen o fiyata alınabilir.

Evet başta mevcut sistemimden yola çıkarak minimum 4060'lı sistemlere baktığım için fiyat bandım 40-45k civarı idi ama şu an 4060'lı bir sistemi 30k ya alabiliyorsam onu tercih etmem daha mantıklı değil midir? Resmen yarı fiyatı kadar daha eklenmiş oluyor. 15k edecek kadar bir performans farkı hissedeceğime emin değilim.
Atılan victus 16 ram-depolama-işlemci açısından daha iyi.
Ayrıca ekran kartı aynı diye aynı performansı vermez. Watt değeri önemli.
15 serisi ekran kısmında sorunlu diye biliyorum.
Bunları sizin bütçeniz için söyledim yoksa ben de bugün attığınız cihazı almayı düşünüyorum. Bugüne özel 2000 TL visa kart indirimi de cabası. Benim bütçem ile benim de kafam karışık.

İlk bakışta iyi bir fiyat performans modeli gibi ama birçok sorunu var soğutması iyi değil, menteşeleri çabuk işlevsiz hale geliyor gibi gibi ayrıca en barizi throttle sorunu var
Konuma etiketliyorum hocam bakarsanız aradaki karşılaştırma için

Atılan victus 16 ram-depolama-işlemci açısından daha iyi.
Ayrıca ekran kartı aynı diye aynı performansı vermez. Watt değeri önemli.
15 serisi ekran kısmında sorunlu diye biliyorum.
Bunları sizin bütçeniz için söyledim yoksa ben de bugün attığınız cihazı almayı düşünüyorum. Bugüne özel 2000 TL visa kart indirimi de cabası. Benim bütçem ile benim de kafam karışık.

Konuma etiketliyorum hocam bakarsanız aradaki karşılaştırma için
Hocam profil kısıtlamanız var konuya etiketlerseniz iyi olur

O Victus 15'i alacağıma gider 100 kere şunu alırım.

Şüphelide olsa yenilenmiş ürün olma ihtimali var. Ciddi alıcılar satıcı ile irtibata geçsin. Yenilenmiş olsa dahi Victus 15 karşısında fikrim değişmezdi.

Pardon: İndirim kısmına bakmamışım... Yukarıda yazdıklarım hükmünü yitirmiştir.
Victus 15 hakkındaki tüm olumsuz fikirlere rağmen o fiyata alınabilir.

Eğer kötü yorumlar tolere edilebilecek şeyler ise sorun yok ama büyük sorunlarsa sırf uygun diye almak da mantıksız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı