lexas
Centipat
Daha fazla
Öncelikle herkese merhaba, arkadaşlar garanti kapsamında olan HP Victus 15 laptopumu almamın üstünden tam olarak 1 yıl geçtiği için laptopumu bakım ve temizlik için yetkili servise göndermek istedim ancak iğrenç site dizaynları nedeniyle müşteri hizmetleri numarasını bir türlü bulamadım ve en sonunda Google'dan rastgele bir HP yetkili servis adı altında numarayı arayıp derdimi anlattım ve bana laptoplara bakmadıklarını ana merkezi aramam gerektiğini söyleyerekten en sonunda ana merkezin numarasına erismemi sağladılar. Ana merkezi aradığımda laptopumun yanımda olması gerektiğini ve uzaktan bağlanıp kontrol gerçekleştireceklerini söylediler hafta sonu kapalılar çalışan birisi olarak laptopum yanımdayken nasıl arayacağımi hâlâ merak ediyorum. Sormak istediğim şu daha önceden bağlanan varsa bu adam uzaktan benim termal macunumun durumuna bakamayacağına göre ne yapacak? Veya bu aşamayı geçtikten sonra gideceği servisten memnun kalınabilinir mi daha önce gönderen varsa bu konu hakkında bilgilendirme yapabilirse sevinirim.