HP Victus 15 bataryadayken düşük FPS veriyor

Critox

Kilopat
Dostlar selam, geçen günlerde https://www.hepsiburada.com/hp-vict...ayar-7j3t4ea-p-HBCV00003L6NMP?magaza=Teknorya bu bilgisayarı aldım ve kullanmaya başladım. Biliyorum laptoplar prize takılı değilken 1. entegre grafik kartını kullanıyor fakat güç yönetiminden yüksek performansa almama rağmen (bu arada CMD ile ekledim yoksa o mod da gözükmüyordu) oyunlarda hiçbir FPS artışı görmüyorum, aksine FPS daha da düşmeye başlıyor. Sürücüleri birkaç defa silip tekrar yükledim fakat halledemedim. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biliyorum hocam bir şaka yapayım dedim internet problemleri için yardımcı olduğunuzu biliyorum özür iyi sosyaller.

Bu normaldir batarya entegre olmayan ekran kartı için yeterli watt değerini karşılamayabilir bu yüzden FPS düşük.@ahmen

Biliyorum hocam bir şaka yapayım dedim internet problemleri için yardımcı olduğunuzu biliyorum özür iyi sosyaller.

Bu normaldir batarya entegre olmayan ekran kartı için yeterli watt değerini karşılamayabilir bu yüzden FPS düşük.@ahmen
@Dejuf

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı