HP Victus 15 düşük FPS vermesi düzeltilebilir mi?

Ürün şu an elinizde değil o zaman doğru mu?

Hangi şartlar altında oynuyorsunuz? Omen Gaming Hub üstünde hangi moddasiniz, şarja takılı mi, ne zamandır kullanıyorsunuz ve bakım yaptınız mi? Ben 12500H ile en yüksek ayarlarda 250 FPS civarı alıyorum CS:GO'da. Güncel Driver'ler yüklü mu? Laptop elinizde ise bazı testler isteyeceğim sizden.

Hocam her şey dediğin gibi şarja takılı Omen Gaming Hub'dan performansta, her şey yüksek performansa alındı hatta HP cihaza uzaktan bağlanıp BIOS güncellemesi yaptı ve sıfırlandı ve cihaz daha da kötü oldu.

Ürün şu an elinizde değil o zaman doğru mu?

Aynen değil hocam maalesef.

Kanka zaten çoğu kişi oyun için laptop alınmaz diyor.
Boş bir cevap olmuş bence. Üstelik herkes birbiriyle saygılı konuşurken tanımadığın insanlara kanka diye hitap etmek bana çocukça geliyor. Senin kararın.

Anlıyorum, düşük bir performans. Dediğiniz şekilde öyle bir performansı vermemeli bu sistem. HP teknik destek performans konusunda dikkatlidir aslında.

Hangi şartlar altında oynuyorsunuz? Omen Gaming Hub üstünde hangi moddasiniz, şarja takılı mi, ne zamandır kullanıyorsunuz ve bakım yaptınız mi? Ben 12500H ile en yüksek ayarlarda 250 FPS civarı alıyorum CS:GO'da. Güncel Driver'ler yüklü mu? Laptop elinizde ise bazı testler isteyeceğim sizden.

Aynen dediğiniz gibi bunun i5 12. nesil versiyonu videoda 250 falan veriyor, yüksek ayarlarda hem de.

Anlıyorum, düşük bir performans. Dediğiniz şekilde öyle bir performansı vermemeli bu sistem. HP teknik destek performans konusunda dikkatlidir aslında.

Yani hani Vatan Bilgisayar cihazda sorun yok dedi yüksek ihtimal THH'ye de böyle diyecekler ve benim aleyhime sonuç çıkacak. Sorun yoksada düzeltilebileceğini düşünüyorum çünkü donanımda veya testlerde sorun yok ise eğer belki de benden veya HP'nin yaptığı yanlış bir ayardan kaynaklanıyor ve düzeltilebilme şansı var olabilir?

Format atıp temiz kurulum ile denediniz mi? Yeni sürücüleri kurup falan. Driver Booster tarzı bir şey kullandınız mi?

Format atıp temiz kurulum ile denediniz mi? Yeni sürücüleri kurup falan. Driver Booster tarzı bir şey kullandınız mi?

Hocam aynen HP yetkilileri format attı temiz kurulum yaptı sonuç aynı. Sorun yüksek ihtimal düşük CPU kullanımından kaynaklı çünkü CPU kullanımı %0 seviyesine bile düştüğü yerler oluyordu. Zaten CS:GO oynayacağım için islemcisi en iyi laptoplara bakmaya çalıştım. Sonuç hüsran.

Hocam aynen HP yetkilileri format attı temiz kurulum yaptı sonuç aynı. Sorun yüksek ihtimal düşük CPU kullanımından kaynaklı çünkü CPU kullanımı %0 seviyesine bile düştüğü yerler oluyordu. Zaten CS:GO oynayacağım için islemcisi en iyi laptoplara bakmaya çalıştım. Sonuç hüsran.

THH oyun performansından anlamadığı için nasıl sağlıklı bir karar verebilir onu da anlamış değilim vatan cihazda sorun yok der bunlarda o zaman iadede yok diyebilir. Ama bilmiyorlar ki i5 10. nesil laptoplar bu seviyelerde FPS veriyor. Mağdur olmaktan korkuyorum.

Anladım, denebilecek her şeyi denemişsiniz. THH nasıl bir karar verir maalesef ön göremiyorum. Sonucu burada paylaşırsanız sevinirim.

Anladım, denebilecek her şeyi denemişsiniz. THH nasıl bir karar verir maalesef ön göremiyorum. Sonucu burada paylaşırsanız sevinirim.

Tabii ki paylaşırım. Sorun CPU'da belli zaten. Belkide CPU'yu kısıtlayacak bir şey yapıldı. Düşük kullanım bunu gösteriyor. İlgi ve alakanız için teşekkür eder iyi günler dilerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı