Evet hocam konuşmuşluğumuz var bana yardımcı olmaya çalıştı sağolsun. Dediği gibi cihaz yeniydi 4 günlükken iade istedik.Yok hocam biliyorum, taniyorum arkadasi.
Bosa bekleme diye yazdim.
Evet hocam konuşmuşluğumuz var bana yardımcı olmaya çalıştı sağolsun. Dediği gibi cihaz yeniydi 4 günlükken iade istedik.Yok hocam biliyorum, taniyorum arkadasi.
Bosa bekleme diye yazdim.
Hangi şartlar altında oynuyorsunuz? Omen Gaming Hub üstünde hangi moddasiniz, şarja takılı mi, ne zamandır kullanıyorsunuz ve bakım yaptınız mi? Ben 12500H ile en yüksek ayarlarda 250 FPS civarı alıyorum CS:GO'da. Güncel Driver'ler yüklü mu? Laptop elinizde ise bazı testler isteyeceğim sizden.
Ürün şu an elinizde değil o zaman doğru mu?
Boş bir cevap olmuş bence. Üstelik herkes birbiriyle saygılı konuşurken tanımadığın insanlara kanka diye hitap etmek bana çocukça geliyor. Senin kararın.Kanka zaten çoğu kişi oyun için laptop alınmaz diyor.
Hangi şartlar altında oynuyorsunuz? Omen Gaming Hub üstünde hangi moddasiniz, şarja takılı mi, ne zamandır kullanıyorsunuz ve bakım yaptınız mi? Ben 12500H ile en yüksek ayarlarda 250 FPS civarı alıyorum CS:GO'da. Güncel Driver'ler yüklü mu? Laptop elinizde ise bazı testler isteyeceğim sizden.
Anlıyorum, düşük bir performans. Dediğiniz şekilde öyle bir performansı vermemeli bu sistem. HP teknik destek performans konusunda dikkatlidir aslında.
Format atıp temiz kurulum ile denediniz mi? Yeni sürücüleri kurup falan. Driver Booster tarzı bir şey kullandınız mi?
Hocam aynen HP yetkilileri format attı temiz kurulum yaptı sonuç aynı. Sorun yüksek ihtimal düşük CPU kullanımından kaynaklı çünkü CPU kullanımı %0 seviyesine bile düştüğü yerler oluyordu. Zaten CS:GO oynayacağım için islemcisi en iyi laptoplara bakmaya çalıştım. Sonuç hüsran.
Anladım, denebilecek her şeyi denemişsiniz. THH nasıl bir karar verir maalesef ön göremiyorum. Sonucu burada paylaşırsanız sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.