İnceleme HP Victus 15-FA0007NT

Öncelikle tebrik ederim hocam, AIDA 64 Extreme indirip monitörün kodunu söyleme ve timespy testi yapma imkanınız var mıdır? 15'in içi 16 modellerine göre bayağı farklıymış.

Hocam değerlendirmeniz için teşekkürler. Monitörün ID AUO2992 olarak geçiyor. Timespy galiba ücretli ve bende yok maalesef. Ücretsiz test isteğiniz varsa yapabilirim. 15'in içi gerçten bayağı farklıymış bende aldıktan sonra gördüm.

Panelin süresi gerçekten belirttikleri gibi mi diye bakacaktim da maalesef tepkime süreleriyle test eden sitelerde test edilmemiş model. Timespyın demosunu indirerek yapabilirsiniz hocam.

Hocam timespy demosunu bir türlü bulamadım, link atabilir misiniz? DLC Free fakat doğrudan 3D mark indiremiyorum. Paneli bende araştırmıştım fakat yeni olduğu için henüz verilerini bende bulamadım. 9ms olabilir muhtemelen.

Değerler bu şekilde hocam. Sizce nasıl?

@Artoria Pendragon 2 gün önce Omen Gaming Hub'a Update gelmiş bir de BIOS Update gelmişti Windows Update üzerinden ikisini de yaptım. Ekstra olarak eco mod gelmiş ve 12. nesil işlemciler için performans modu çekirdekler üzerinde daha da etkili olmuş. Eskiden 86 dereceyi geçmeyen işlemci 92 falan oldu fakat FPS artmış. Daha da ilginci GPU artık 74 dereceyi geçmiyor. İşlemci üzerinde bir sorun olur mu? Bilinen hatalar kısmında performans modunun bazı sıkıntıları olduğu yazılmış.

Son düzenleme:

Değerler gayet iyi hocam.

Hocam AIDA64 extreme programını indirimde pil bilgilerini atma şansın varmi acaba çok merak ediyorum

Turbo Boost kapalıyken bile ben böyle sıcaklık görmüyorum. Teşekkürler Monster. Ayrıca bu SSD'den takmış Monster da ama hızı güzel. Öte yandan CrystalDiskInfo ile bakınca SSD çalışma süresi gerçeği yansıtmıyor. İki farklı SSD'de bu sorunu gördüm. Sende durum ne? Mesela 12 saat kullanıyorum 1 saat gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…