HP Victus 15-FA0011NT alınır mı?

Ahmett012

Kilopat
Üniversite için laptop araştırıyorum. Bana HP çok önerildi ama hala çok emin değilim. Oyun oynayacağım zamanlar da olacak örneğin CS oynarım FIFA pes vs. öyle çok ağır oyunlar oynamıyorum. Ama genellikle üniversite şeyleri için falan takılacağım. Laptoplarda benim için sarjı çok önemli. Benim için 4 5 yılımı sorunsuz geçirir mi bu bilgisayar? HP uzun ömürlü kullanılır mı?

Bir de MUX muhabbeti falan var çok bilmiyorum bu bilgisayarda MUX var mı?

Üniversite için laptop araştırıyorum. Bana HP çok önerildi ama hala çok emin değilim. Oyun oynayacağım zamanlar da olacak örneğin CS oynarım FIFA pes vs. öyle çok ağır oyunlar oynamıyorum. Ama genellikle üniversite şeyleri için falan takılacağım. Laptoplarda benim için sarjı çok önemli. Benim için 4 5 yılımı sorunsuz geçirir mi bu bilgisayar? HP uzun ömürlü kullanılır mı?

Bir de MUX muhabbeti falan var çok bilmiyorum bu bilgisayarda MUX var mı?
Hocam sarj önemliyse kesinlike TUF A15 bakın. Macbook, Matebook gibi ürünler dışında şarjı bu kadar iyi laptop zor bulunur.

Ben de 1 hafta öncesine kadar Asus bakıyordum.Sonra ASUS eski ASUS değilmiş bana öyle bilgiler geldi. Dışını mükemmel yapıyorlar içi ise kötüymüş. ASUS ve Lenovo laptoplar çok sorunluymuş.

Hocam şarj önemliyse Gaming laptoplar mantıklı seçenekler değil, bende de farklı bir modeli var. Detaylı inceleme için makaleme bakabilirsiniz.

Makalenizde ekran sallanma sorunundan bahsetmişsiniz. Bu harbi ciddi sıkıntı değil mi ya. Ekran kısmı hafif bir hasar aldığında ekran patlayacak gibidir o zaman?

Makalenizde ekran sallanma sorunundan bahsetmişsiniz. Bu harbi ciddi sıkıntı değil mi ya. Ekran kısmı hafif bir hasar aldığında ekran patlayacak gibidir o zaman?

Hayır dostum öyle değil 😂 yani ekran sabit duruyor ama hararetli bir şekilde bir şey yazarken veya masa arada ileri geri hareket ettiğinde ufak bir sallanma oluyor, ondan bahsediyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı