HP Victus 15-FA1012NT llaptopun temizliği nasıl yapılır?

Owosyu

Decapat
Daha fazla  
HP Victus 15-FA1012NT laptopum var. Alalı 1 yıl oldu ve oyunlarda ciddi performans kaybı olduğundan temizlemek istiyorum. Daha önce hiç kasa ya da laptop temizlemediğim için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, nasıl öğrenebilirim?

15-FA1025NT kullanıcısıyım birisi yazar da bildirim gelirse diye buraya yorum bırakayım ben de öğrenirim.
Unutmayın ki içini düzgün açmazsanız cihaz garanti dışı kalacaktır.

15-FA1025NT kullanıcısıyım birisi yazar da bildirim gelirse diye buraya yorum bırakayım ben de öğrenirim.

Bilgisayarcıda yaptırmak istiyorum sorun olmasın diye ama bodrumda nerede yaptırabilirim bilmiyorum.

İlk mesajınızda temizlemek istediğinizi ve bunun hakkında hiçbir tecrübeniz olmadığını belirttiğiniz için kendiniz temizleyeceksiniz sandım.
Ayrıca dikkat edin, bilgisayarcılar da ürününüzü bir ihtimal garanti dışı bırakabilir. Tabii servislerin de kötü termal macun kullandığı söyleniyor(eğer temizlerken macuna da bir el atacaksanız haberiniz olsun)

Bilgisayarcıda yaptırmak istiyorum sorun olmasın diye ama bodrumda nerede yaptırabilirim bilmiyorum.

Gidip mahalle bilgisayarcısına götürmeyin. Kendiniz yaparsınız zor değil. 7 vida var. Pump out yapmayan bir macun alın bir de. Gerisi kolay, video var YouTube üzerinde bolca.

Kasayı açarken garanti dışı kalması için kırmak lazım, bunu kasıtlı yapmak bile zor. Diğer türlü garanti dışı kalmaz.

Gidip mahalle bilgisayarcısına götürmeyin. Kendiniz yaparsınız zor değil. 7 vida var. Pump out yapmayan bir macun alın bir de. Gerisi kolay, video var YouTube üzerinde bolca.

Kasayı açarken garanti dışı kalması için kırmak lazım, bunu kasıtlı yapmak bile zor. Diğer türlü garanti dışı kalmaz.

Deneyimsiz birini yine de uyarmak gerekir diye düşünüyorum. Sonuçta teknolojik bir alet bu. Kasayı kırmaz ama yanlışlıkla bir tane kabloyu çizer RAM'e falan bir yere zarar verir ne olacağı belli değil.

Deneyimsiz birini yine de uyarmak gerekir diye düşünüyorum. Sonuçta teknolojik bir alet bu. Kasayı kırmaz ama yanlışlıkla bir tane kabloyu çizer RAM'e falan bir yere zarar verir ne olacağı belli değil.

Yarın Vatan'a gidip soracağım termal macun ve temizlik için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı