HP Victus 15-FA1018NT 7N9U6EA 25000'e alınır mı?

demirbilekit

Hectopat
Katılım
12 Mart 2021
Mesajlar
16
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bir tanış bu laptopu 25000'e bırakacağını söyledi. Yeni almış sayılır. alınır mı sizce? pişman eder mi? Daha önce HP kullanmadığım için pek bilmiyorum kullanan ya da fikirlerinizi belirtirseniz sevnirim.

Bir de 25000'e başka önereceğiniz laptop varsa sevinirim.

 
HP Victus almanı önrmem sıkınılı bir model.
 
HP Victus almanı önrmem sıkınılı bir model.

Sebebini öğrenebilir miyim sakıncası yoksa çünkü şuan piyasada 32000 gözüküyor min. bizde 25000 görünce alasımız geldi işin açıkçası ama sonuçta keşke dememekte önemli tabi ki. Araştırdığımda ekranı sallanıyor diyorlar o önemli bir detay değil gibi birde fan ve ısınma sıkıntısı var gibi bu sıkıntı olabilir gibi. Başka sıkıntılı durumu var mı acaba.
 
Sebebini öğrenebilir miyim sakıncası yoksa çünkü şu an piyasada 32000 gözüküyor minimum bizde 25000 görünce alasımız geldi işin açıkçası ama sonuçta keşke dememekte önemli tabii ki. Araştırdığımda ekranı sallanıyor diyorlar o önemli bir detay değil gibi bir de fan ve ısınma sıkıntısı var gibi bu sıkıntı olabilir gibi. Başka sıkıntılı durumu var mı acaba?

Soğutması muadillerine göre kötü ekranı güzel değil ve çeşit çeşit problemler ve arızalar çıkarıyor sağlam bir model değil yani HP alacaksanız HP Omen tercih edin.
 

Geri
Yukarı