HP Victus 15-FA1020NT alınmalı mı?

Bütçe
30000
Ekran kartı Max-Q mu yoksa Max-P mi? Bir de size zahmet laptopun arkasını açıp HDD ve SSD yuvalarının fotoğrafını atabilir misiniz?
Herhangi bir yerde belirtilmemiş. Üzgünüm garanti nedeniyle açamam ancak YouTube’da ilgili videoları bulabilirsiniz.

Herhangi bir yerde belirtilmemiş. Üzgünüm garanti nedeniyle açamam ancak YouTube’da ilgili videoları bulabilirsiniz.
Açın diye demiyorum ama arka kapağı açmak garantiyi bozmuyor bilginiz olsun. Genellikle bataryanın veya anakartın bir vidasında garanti bandı oluyor, bunu sökmedikçe sorun olmuyor.

Hocam merhabalar bende konuda 4050li notebooku almayı düşünüyorum.cyberpunk cod gibi oyunlarda deneyimlediniz mi kaç fps alıyorsunuz

Hocam merhabalar bende konuda 4050li notebooku almayı düşünüyorum.cyberpunk cod gibi oyunlarda deneyimlediniz mi kaç fps alıyorsunuz
Cyberpunk'da DLSS ve kare oluşturma açık şekilde yüksek ayarlarda 60 FPS üzeri alıyorum.

Hocam ben de kullandığınız Acer Nitro 5'in Ryzen'li modelini 2 hafta önce aldım. Fanlar 7K RPM'e çıkınca bilgisayar titriyor sizde bu sorun var mıydı? Doa raporu almak için pazartesi günü servise yollayacağım. 25k civarı farklı alternatiflere bakıyorum.

alınır. F/P olarak çok iyi fakat ürünle alakalı tek çekincem 4000 serisi çok yeni olduğu için tamamlanmamış entegrasyon sıkıntıları doğurabilir. Ben şu aşamada almazdım ama alan kişiye de neden aldın demem.

Hocam detaylı analiz yazmayı düşünüyor musunuz? Kullanımdan memnun musunuz?
Normalde yazacaktım ancak vakit ayıramadım.
Hocam Merhaba,
Ram Slotları 16 gömülümü?
Yoksa 2x8 değiştirilebilirmi?
Değiştirilebiliyor.
Açıkçası öyle bir sorunla karşılaşmadım. Çoğunlukla fanlar otomatikçe çalışıyor ve ısınmıyor. Fan göbeğinde kayma olabilir. Bir de 7 bin RPM epey yüksek bir hız ve titreme yapması normal.
Şu anlık herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Epey memnun olduğumu söyleyebilirim. Tabi ileride upgrade için epey kısıtlı o yüzden gelecek konusunda şüphelerim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…