HP Victus 15-FA1020NT alınmalı mı?

Bütçe
30000
Herhangi bir yerde belirtilmemiş. Üzgünüm garanti nedeniyle açamam ancak YouTube’da ilgili videoları bulabilirsiniz.
Açın diye demiyorum ama arka kapağı açmak garantiyi bozmuyor bilginiz olsun. Genellikle bataryanın veya anakartın bir vidasında garanti bandı oluyor, bunu sökmedikçe sorun olmuyor.

Evet, dün geldi ve denedim. İçerisinde eksileri olsa da epey beğendiğimi söyleyebilirim. İnceleme yazısı yazmayı düşünüyordum ancak sizin için söyleyeyim. Performans olarak epey iyi durumda. DLSS ve kare oluşturmayı açınca performansı çok artıyor ve laptoplara göre bayağı az ısınıyor. Bunun dışında fan sesi de çok az. İçerisinde birkaç eksi nokta var. Bunlar ikinci SSD yuvasının olmaması, hoparlör ve ekran kalitesi. Kasanın tipi olarak harika gözüküyor, klavyede yazı yazdığım için oyundan çok yazı yazmaya yönelik. Yani dışarıda açıkçası rengarenk değil daha şık bir bilgisayar kullanacaksınız.

Hocam ben de kullandığınız Acer Nitro 5'in Ryzen'li modelini 2 hafta önce aldım. Fanlar 7K RPM'e çıkınca bilgisayar titriyor sizde bu sorun var mıydı? Doa raporu almak için pazartesi günü servise yollayacağım. 25k civarı farklı alternatiflere bakıyorum.

Herkese merhaba,
25-30 bin arası Gaming bir laptop arıyoruz ve bu süreçte Acer Nitro 5 alıp bottleneck nedeniyle iade ettik. Daha sonra MSI Katana sipariş verdik ancak hem soğutması kötü hem de 11. nesil olduğu için onu da iptal ettik. Amazon'da şu an laptop indirimleri içerisinde I7 13700h işlemcili ve RTX 4050 ekran kartılı HP Victus laptop 28.999 liraya düşmüş. Bilgisayarı araştırdığımda GPU'nun kaç Watt olduğunu bulamadım ancak hem 3060'a yakın performans hem de DLSS 3 hem de daha güncel teknolojiler olduğu için sipariş verdim. Sizce fiyatına göre alınabilecek bir bilgisayar mı?
alınır. F/P olarak çok iyi fakat ürünle alakalı tek çekincem 4000 serisi çok yeni olduğu için tamamlanmamış entegrasyon sıkıntıları doğurabilir. Ben şu aşamada almazdım ama alan kişiye de neden aldın demem.

Hocam detaylı analiz yazmayı düşünüyor musunuz? Kullanımdan memnun musunuz?
Normalde yazacaktım ancak vakit ayıramadım.
Hocam Merhaba,
Ram Slotları 16 gömülümü?
Yoksa 2x8 değiştirilebilirmi?
Değiştirilebiliyor.
Hocam ben de kullandığınız Acer Nitro 5'in Ryzen'li modelini 2 hafta önce aldım. Fanlar 7K RPM'e çıkınca bilgisayar titriyor sizde bu sorun var mıydı? Doa raporu almak için pazartesi günü servise yollayacağım. 25k civarı farklı alternatiflere bakıyorum.
Açıkçası öyle bir sorunla karşılaşmadım. Çoğunlukla fanlar otomatikçe çalışıyor ve ısınmıyor. Fan göbeğinde kayma olabilir. Bir de 7 bin RPM epey yüksek bir hız ve titreme yapması normal.
alınır. F/P olarak çok iyi fakat ürünle alakalı tek çekincem 4000 serisi çok yeni olduğu için tamamlanmamış entegrasyon sıkıntıları doğurabilir. Ben şu aşamada almazdım ama alan kişiye de neden aldın demem.
Şu anlık herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Epey memnun olduğumu söyleyebilirim. Tabi ileride upgrade için epey kısıtlı o yüzden gelecek konusunda şüphelerim var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı