HP Victus 15-FA1035NT 7N9V4EA alınır mı?

Bütçe
30 bin

Void88

Centipat
Daha fazla  
Son zamanlarda masaüstü bilgisayar oynarken belimin çok ağrıdığını ve oynarken hiç rahat olmadığımı fark ettim, bu yüzden laptop almaya karar verdim. Böyle model buldum fakat bu konularda çok bilgili değilim maalesef. Bu modelin kronik arızaları var mı, ısı problemi var mı ve F/P mı? Beni aydınlatabilir misiniz ya da bu bütçeye daha iyi laptoplar varsa önerebilir misiniz? Teşekkürler.

HP Victus 15-FA1035NT 7N9V4EA i5-13500H 16GB 512GB RTX4050 6GB 15.6 144Hz FHD Freedos Gaming Laptop Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Son zamanlarda masaüstü bilgisayar oynarken belimin çok ağrıdığını ve oynarken hiç rahat olmadığımı fark ettim, bu yüzden laptop almaya karar verdim. Böyle model buldum fakat bu konularda çok bilgili değilim maalesef. Bu modelin kronik arızaları var mı, ısı problemi var mı ve F/P mı? Beni aydınlatabilir misiniz ya da bu bütçeye daha iyi laptoplar varsa önerebilir misiniz? Teşekkürler.

HP Victus 15-FA1035NT 7N9V4EA i5-13500H 16GB 512GB RTX4050 6GB 15.6 144Hz FHD Freedos Gaming Laptop Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Alinmaz, F/P degil.

bilgisayar oynarken belimin çok ağrıdığını ve oynarken hiç rahat olmadığımı fark ettim, bu yüzden laptop almaya karar verdim.
Sırf bu yüzden almaya karar verdiysen oturuş pozisyonunu ve koltuğunu değiştir bence.

Peki bu bütçeye önerebileceğiniz başka bir laptop var mı?
Bu hem daha ucuz hemde daha iyi performans verme olasiligi daha yuksek. Attiginiz cihazin sabit bir puani yok, bazi videolarda benchmarki dusuk bazisinda normal cikiyor ne oldugu belli degil cihazin.
Az daha butce artarsa; https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...6-full-hd-gaming-laptop-fiyati,695063291.html

15.6 laptop almaktansa, monitorunuz kucu.

Bu hem daha ucuz hem de daha iyi performans verme olasiligi daha yuksek. Attiginiz cihazin sabit bir puani yok, bazi videolarda benchmarki dusuk bazisinda normal cikiyor ne oldugu belli degil cihazin.
Az daha bütçe artarsa; https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...6-full-hd-gaming-laptop-fiyati,695063291.html

Arkadas atdigi guzel fiyatı da gayet iyi.

İşlemcisi gayet iyi ekran kartı da öyle 30k ya alınır hocam bileşenleri gayet iyi fazla kurcalamamak lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı