HP Victus 15 FA1035NT alınır mı?

Ya birader cihazı almışım aylardır kullanıyorum istediğim oyunuda rahatlıkla akıcı bir şekilde oynatıyor soğutma problemi olsa ne olmasa ne.
 
Victus 15 serisi alınmaz. Cihazda hem MUX yok hem de 75 W güç çekiyor ekran kartı. Ayriyeten FA serisi eski model olduğu için " Yellowish Tint " denilen renk hatasına sahip olma ihtimali çok yüksek olduğu gibi bir de menteşeleri de sağlam bulunmuyor.
 
Victus 15 serisi alınmaz. Cihazda hem MUX yok hem de 75 W güç çekiyor ekran kartı. Ayrıyeten fa serisi eski model olduğu için " yellowish tint " denilen renk hatasına sahip olma ihtimali çok yüksek olduğu gibi bir de menteşeleri de sağlam bulunmuyor.

Peki kanka diğer attığım laptop?
 
İstedigini al bir şey olmaz, fakat 1-2 ay sonra "cihazım 99 derece oldu" "cihazımın işlemcisi 45 watt geçmiyor" "cihazım RDR2 de çok takılıyor" gibi konular acarsan ayni muameleyi ben sana yaparim.

Hakkındır yaparsın kanka.

Modeli tekrar atar mısın?

Hakkındır yaparsın kanka.


120 watt.
 
Hakkındır yaparsın kanka.





120 watt.

Dostum tam olarak hangi maksatla kullanacaksın bilgisayarı? 15 FA modele nazaran çok daha iyi attığın model fakat bazı - yönleri de bulunuyor. Tasarım, yazılım, gündelik işler var mı yoksa sadece oyun mu?
 

Geri
Yukarı