HP Victus 15 FB3705NT alınır mı?

Bloodmoon726

Kilopat
Daha fazla  
Masaüstü sistemimi satıp alacağım. Bu modelde Hall sensör problemi var mıdır? 50W RTX 3050 var ancak AAA oyunları nadiren oynayacağım zaten oyun performansından beklentim yüksek değil. 2. SSD takılabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Masaüstü sistemimi satıp alacağım. Bu modelde Hall sensör problemi var mıdır? 50W RTX 3050 var ancak AAA oyunları nadiren oynayacağım zaten oyun performansından beklentim yüksek değil. 2. SSD takılabilir mi?

İndirim kovalamaya calis aceleci olma. Ben 1 ay once Lenovo LOQ RTX 4050 105 W'lı laptopu 30K'ya almıştım outletten bence sansini bir dene.

Bu modelin V15 gibi ısınma sorunu bulunuyor mu? Ve Acer'a nedense güvenesim gelmiyor.

İndirim kovalamaya calis aceleci olma. Ben 1 ay once Lenovo LOQ RTX 4050 105 W'lı laptopu 30K'ya almıştım outletten bence sansini bir dene.
Para henüz hazır değil bu nedenle mecburen öyle olacak. Lenovo LOQ'tan memmun musunuz? Anakartı yanıyor gibi şikayetler duydum.

Bu modelin V15 gibi ısınma sorunu bulunuyor mu? Ve Acer'a nedense güvenesim gelmiyor.

Para henüz hazır değil bu nedenle mecburen öyle olacak. Lenovo LOQ'tan memnun musunuz? Anakartı yanıyor gibi şikayetler duydum.

Acer servisi kötü, onun harici laptopları üzmez. LOQ'un da Intel işlemcilerine hiç bulaşmayın, dediğiniz gibi kronik anakart yanma problemleri var. Ryzen'lerde durum nasıl pek bilmiyorum.

Para henüz hazır değil bu nedenle mecburen öyle olacak. Lenovo LOQ'tan memnun musunuz? Anakartı yanıyor gibi şikayetler duydum.

Bende AMD Ryzen 5 8645HS RTX 4050'li modeli var memnunun isiniyor mu? Cok değil ama evet. Bazen takılıyor mu? Nadiren ama evet. Sonuçta bir bilgisayar bu. Pili bayağı iyi gidiyor benim modelimin (4-5 saat günlük kullanımda). Ryzen tayfa genel olarak iyi kullanıyor pili. Ama Intel için aynı şeyi söyleyemem. Bence kesinlikle Intel'den uzak dur LOQ serisinde ama ben Ryzen'li kullanıyorum ve memnunum. Benimkini indirimden 31K'ya almıştım bu arada 1 ay önce.

Umarım yararlı olmuştur simdi gördüm kusura bakma iyi sosyaller.

Acer V15 en serin çalışan laptoplardan biri normal modda oynarsan 60 Turbo modda oynarsan 70 dereceyi geçmez.

Acer V15 en serin çalışan laptoplardan biri normal modda oynarsan 60 Turbo modda oynarsan 70 dereceyi geçmez.

Oyun için alınacak laptop değil. Aspire gibi günlük kullanım cihazlarına benziyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı