HP Victus 15 kamera çalışmıyor

Salih!

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Model HP Victus 15 FA1025NT. Kameraya girdiğimde görüntü gelmiyor. Ayarlarına bakmak istediğim zaman direkt atıyor beni oradan. Aygıt Yöneticisi'nden kaldırıp tekrar aktifleştirdim ama olmadı. HP'nin sitesinden sürücülerini bulmaya çalıştım bulamadım sadece Windows 11 ile alakalı videolar öneriyor bana. Yardımcı olursanız sevinirim.

Model HP Victus 15 FA1025NT. Kameraya girdiğimde görüntü gelmiyor. Ayarlarına bakmak istediğim zaman direkt atıyor beni oradan. Aygıt Yöneticisi'nden kaldırıp tekrar aktifleştirdim ama olmadı. HP'nin sitesinden sürücülerini bulmaya çalıştım bulamadım sadece Windows 11 ile alakalı videolar öneriyor bana. Yardımcı olursanız sevinirim.

Windows güncellemelerini kontrol edin ve HP'nin soru işaretli logosu olan uygulama içerisinden de güncellemeleri kontrol edin.

Windows güncellemelerini kontrol edin ve HP'nin soru işaretli logosu olan uygulama içerisinden de güncellemeleri kontrol edin.

İkisine de baktım her şey güncel görünüyor. Normalde çalışırken beyaz ışık yanardı kameranın yanında. Açmaya çalıştığımda beyaz ışık çok kısa yanıyor sonra sönüyor. Donanımsal bir sorun olabilir mi acaba?

1744235681590.png

Böyle bir hata veriyor sonra hata gidiyor.

Son düzenleme:
İkisine de baktım her şey güncel görünüyor. Normalde çalışırken beyaz ışık yanardı kameranın yanında. Açmaya çalıştığımda beyaz ışık çok kısa yanıyor sonra sönüyor. Donanımsal bir sorun olabilir mi acaba?

Eki Görüntüle 2466306
Böyle bir hata veriyor sonra hata gidiyor.

Virüs programın aktif mi hocam o engelliyor olabilir.

2 yıl önce Victus laptop alınca aynı sorunu yaşayıp çözmüştüm de çözümü hatırlamıyorum.

Virüs programın aktif mi hocam o engelliyor olabilir.
Kaspersky Plus yüklü ordan kamera ve mikrofon korumasını kapatıp denedim yine olmadı. Aygıt yöneticisinden kaldırıp tarattım yine olmadı. Işık milisaniye yanıp sönüyor ama görüntü 0. Fiziksel bir bozulma olabilir mi?

Kaspersky Plus yüklü oradan kamera ve mikrofon korumasını kapatıp denedim yine olmadı. Aygıt Yöneticisi'nden kaldırıp tarattım yine olmadı. Işık milisaniye yanıp sönüyor ama görüntü 0. fiziksel bir bozulma olabilir mi?

Kamera mikrofon korumasını kapatıp yeniden başlatın durup dururken nasıl fiziksel müdahale olup bozulabilirki küçücük şeye yazılımsal bir şey var.

Aygıt Yöneticisi'nden kamerayı güncellemeyi deneyin.

Yarın sınavım var yatmam gerek dediğinizi sonradan deneyip geri dönüş yapacağım teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı