HP Victus 15 mi Acer Nitro V15 mi?

İkisi de fena cihaz değil, bu bütçelerde en mantıklı iki seçenek gibi. Yanlış bilmiyorsam ikisinin de gpusu 75watt. Nitro 135w adaptorle geldiği için battery drain yaşanabilir ama işlemci olarak victusa göre baya güçlü işlemcisi var
Bazı nitro modellerinde çok fazla fan sesi geldiğine dair şikayetler de mevcut

Bu ikisi arasından ben nitroyu seçerdim açıkçası. Güçlü donanım daha iyi bir tercih olur

Ekstra olarak nitroda bir m2 ve bir ram slotu boşta (1x16 ram)
Victusda boş ssd slotu yok, ramler 2x8 şeklinde geliyor

İkisi de fena cihaz değil, bu bütçelerde en mantıklı iki seçenek gibi. Yanlış bilmiyorsam ikisinin de gpusu 75watt. Nitro 135w adaptorle geldiği için battery drain yaşanabilir ama işlemci olarak victusa göre baya güçlü işlemcisi var

Bu ikisi arasından ben nitroyu seçerdim açıkçası. Güçlü donanım daha iyi bir tercih olur

Öncelikle teşekkür ederim. Fiyatı biraz daha çıkarıp bu modeli almak daha mantıklı mı olur yoksa nitro v15'mi seçeyim?

Veya bu daha mı mantıklı olur?

Öncelikle teşekkür ederim. Fiyatı biraz daha çıkarıp bu modeli almak daha mantıklı mı olur yoksa nitro v15'mi seçeyim?
Fiyatı o seviyeye çıkartabiliyorsan zaten Zen 4 120W GPU'lu Victus 16 alırsın.

Victus 16'lar 120W ama 15'lerde de 75 değildi sanki.

135W adaptör hakaret gibi bir şey bu arada.

Veya bu daha mı mantıklı olur?
Bu cihaz çok ısınır, işlemci zaten çok ısınan bir işlemci. Üstte arkadaşın dediği gibi zen 4 victus almak daha mantıklı. Eğer bu bütçelere çıkabiliyorsaniz çıkın, sonuç olarak ileride cpu yükseltemezsiniz. Kullanım ömrü de 2 yıl daha uzun olur

Fiyatı o seviyeye çıkartabiliyorsan zaten Zen 4 120W GPU'lu Victus 16 alırsın.

Victus 16'lar 120W ama 15'lerde de 75 değildi sanki.

135W adaptör hakaret gibi bir şey bu arada.
Ben 15 victuslar 75w diye biliyorum

Bahsettiğiniz Victus bu mudur?

Bence bu attığınız daha mantıklı bir cihaz, fiyat farkına kesinlikle değer

Bahsettiğiniz Victus bu mudur?

Evet, bu ve bunun varyantları. Çok fazla ufak farklı varyantı mevcut, o yüzden bütçe esneteceksen en maksimum bütçeni belirt, ona göre bakayım piyasada en iyi ne var diye. Bazılarının pili falan daha büyük olabiliyor nadir de olsa, 70 yerine Omen'lerdeki 83'lük pil oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı