Anladim hocam tesekkurler. Sizin attiginiz yerine Asus TUF bu nasil bir secenek sizce?Genelde evet. Model bazında bakmanız lazım. Ayrica victuslar düzgün bilgi veremiyor ekran hakkinda siz satin almadan once.
Anladim hocam tesekkurler. Sizin attiginiz yerine Asus TUF bu nasil bir secenek sizce?Genelde evet. Model bazında bakmanız lazım. Ayrica victuslar düzgün bilgi veremiyor ekran hakkinda siz satin almadan once.
Fark ney anlamadim ben ?Anladim hocam tesekkurler. Sizin attiginiz yerine Asus TUF bu nasil bir secenek sizce?
Sizin attiginiz yerle arasinda 1000TL fiyat farki var ve sizin attiginiz saticinin puani 10 benimkinin 9.8 cok onemli bir fark olur mu sizce?Fark ney anlamadim ben ?
7535hs ve 4050 ekran kartı olması lazım. 22999₺ fiyatiyla.
Hangisi ucuzsa bu attigim kriterde onu aliniz. Ben mobilden giriyorum şu an link veya uygulama bozuk olabilir.Sizin attiginiz yerle arasinda 1000TL fiyat farki var ve sizin attiginiz saticinin puani 10 benimkinin 9.8 cok onemli bir fark olur mu sizce?
Tesekkur ederim hocam. RAM alma esnasinda da size danismam uygun olur mu acaba?Hangisi ucuzsa bu attigim kriterde onu aliniz. Ben mobilden giriyorum şu an link veya uygulama bozuk olabilir.
4050-7535hs-22999₺
Tabii ki.Tesekkur ederim hocam. RAM alma esnasinda da size danismam uygun olur mu acaba?
Sizde de bu cihazdan mi var hocam?Tabii ki.
Hatta kendi cihazimdan cpu z ile fotoğraf atayim.
Hocam peki siz RAM'i ikinci el mi almistiniz?Ben alalı 3 gun oldu herhalde. Faizsiz 3 taksit yaptirirsiniz bir de guzel olur.
Yok n11'de son 1 stok vardı 100tl kupon+nays yapistirdim 495₺ fiyata geldi. Rami bilgisayardan once aldim ben hatta.Hocam peki siz RAM'i ikinci el mi almistiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.