HP Victus 15, Windows 11'e geçiş sonrası kasıyor

Çok iyi olsa herkes kullanılırdı zaten.
Optimizasyonu ve arayüzü windows 10 a göre çok daha iyi ancak sadece yeni bilgisayarlarda iş yapıyor ve win 11 pro su kötü onun haricinde kötü değil.

Optimizasyonu ve arayüzü windows 10 a göre çok daha iyi ancak sadece yeni bilgisayarlarda iş yapıyor ve win 11 pro su kötü onun haricinde kötü değil.
Yüksek Ram kullanımı olur en kötü. Bence büyük sorun bu da. Zaten yüksek Ram kullanılması, beraberinden CPU'nun çok kullanıldığını gösterir ama CPU güçlü olduğu için telefi edebilir bunu. Bence Windows 10 daha stabil.

Optimizasyonu ve arayüzü Windows 10'a göre çok daha iyi ancak sadece yeni bilgisayarlarda iş yapıyor ve Windows 11 Pro'su kötü onun haricinde kötü değil.

11. nesil işlemcim olmasına rağmen kasmaktan yazı yazamıyordum ve boşta 4.5 GB RAM kullanıyor Windows 10'da ise yaklaşık olarak yarısı kadar lütfen biraz araştırarak yazınız.

11. nesil işlemcim olmasına rağmen kasmaktan yazı yazamıyordum ve boşta 4.5 GB RAM kullanıyor Windows 10'da ise yaklaşık olarak yarısı kadar lütfen biraz araştırarak yazınız.
Arkadaşımda da i5 11400h var win 11 pro kullanıyor dediğiniz problemleri hiç yaşamadı ve gayet memnun sizde olacak diye herkes de oluyor demek değil.

Kaç GB RAM'iniz var?

Arkadaşımda da i5 11400H var Windows 11 Pro kullanıyor dediğiniz problemleri hiç yaşamadı ve gayet memnun sizde olacak diye herkes de oluyor demek değil.

Evet yorumunuz doğru bunun için optimizasyon sorunu var iş de sorunlu bir işletim sistemi arkadaşınla aynı işlemciye sahibim fakat aramızda çok fazla performans farkı var bunun için söylüyorum ciddi problemli diye.

Evet yorumunuz doğru bunun için optimizasyon sorunu var iş de sorunlu bir işletim sistemi arkadaşınla aynı işlemciye sahibim fakat aramızda çok fazla performans farkı var bunun için söylüyorum ciddi problemli diye.
Kaç gb Ram iniz var

8 GB RAM'im var.
Boşta 4.5gb ram kullanması neredeyse imkansız windows kaç gb raminizin olduğuna göre ram kullanma oranını değiştirir bende 16gb ram var ve 5.7gb boşta kullanım sizde yaklaşık olarak 3.2gb kullanması gerekir.

Boşta 4.5GB RAM kullanması neredeyse imkansız Windows kaç GB raminizin olduğuna göre RAM kullanma oranını değiştirir bende 16 GB RAM var ve 5.7GB boşta kullanım sizde yaklaşık olarak 3.2 GB kullanması gerekir.

Yalan söyleyecek halimiz mi var hocam 4.5 GB kullanıyordu uygulamalarla birlikte boşta.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı