HP Victus 16 7P645EA GPU kaç watt?

Usta adam bize almayacak laptopu zaten kendine alacak bu kadar kanıtlamaya gerek yok limit olayını alacak olan adam gider araştırır formlarda.

Türk'ün cebindeki son para da çöp bir cihaza gitmesin diye uğraşıyoruz, yoksa umurumda olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nitro Victus gibi throttle olmuyor? Paneli çok daha iyi? Nitro'nun panel 165Hz 3ms 100sRGB, Victus'un panel 144Hz 20-25 ms 45NTSC.

Thermal throttle bulunuyor o cihazda. Performans moduna alırsan limit kalkıyor sadece. O cihazda da limit var ve limit olmasına rağmen ısınıyor. Victusta limit olmasına rağmen ısınmıyor. Paneli çok daha iyi demişsin sanki arada dağ gibi fark var dercesine 😀. Oyun oynayacak ve tasarım yapacak olan birisi için gayet yeterli ve tatmin edici panel bulunuyor. Kişi bu bütçeye giriş model laptop alabiliyor zaten aman amanlık iyi yanı yok nitronun.

Attığınız Victus'un R5 7640HS'li versiyonunu kullanıyorum. Cihazdan çok memnunum fakat ben alırken fazla bir alternatifim yoktu. Şimdi fiyat olarak Nitro alternatifi olduğu için Nitro varken Victus alınmamalı. Limit, Throttle olaylarının yanında Victus'da 1 tane SSD slotu mevcut. Yani SSD upgrade'i yapacağınız zaman içindekini çıkartıp yenisini takmanız gerekecek. Bu yüzden Nitro burada da öne geçiyor.

Thermal throttle bulunuyor o cihazda. Performans moduna alırsan limit kalkıyor sadece. O cihazda da limit var ve limit olmasına rağmen ısınıyor. Victus'ta limit olmasına rağmen ısınmıyor. Paneli çok daha iyi demişsin sanki arada dağ gibi fark var dercesine 😀. Oyun oynayacak ve tasarım yapacak olan birisi için gayet yeterli ve tatmin edici panel bulunuyor. Kişi bu bütçeye giriş model laptop alabiliyor zaten aman amanlık iyi yanı yok Nitro'nun.

Stress testinde thermal yemesine rağmen 14.7k almış, bu da rekor işlemcinin rekor puanından sadece 200 puan daha az. (12500H modelinden bahsediyorum, Hwbot sitesinden de teyit edebilirsin dediklerimi. 14.7k puanı da Gizmo'nun videoda alıyor cihaz, YT'ye 12500H Nitro gizmo yazarsan çıkar zaten, merak ediyorsan bakabilirsin.) Onun dışında cihazda limit yok zaten.

Daha iyi ekranlı model varken neden renk gamutu ve gecikmesi kötü olan model tercih edilsin ki? Tatmin eder mi etmez mi bilmem ama iki panel arasında bariz fark var.

Stress testinde thermal yemesine rağmen 14.7k almış, bu da rekor işlemcinin rekor puanından sadece 200 puan daha az. (12500H modelinden bahsediyorum, Hwbot sitesinden de teyit edebilirsin dediklerimi. 14.7k puanı da Gizmo'nun videoda alıyor cihaz, YT'ye 12500H Nitro gizmo yazarsan çıkar zaten, merak ediyorsan bakabilirsin.) Onun dışında cihazda limit yok zaten.

Daha iyi ekranlı model varken neden renk gamutu ve gecikmesi kötü olan model tercih edilsin ki? Tatmin eder mi etmez mi bilmem ama iki panel arasında bariz fark var.

Attığın model 12700H model neyin 12500H'ından bahsediyorsun? Madem rekor cihazlarla karşılaştırıyorsun 3K fark yiyor o cihaz rekor modellerden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı