Kullanıcı benim kardeşim FPS drobu yaşamıyorum zaten? 144 Hz ekran da 59 Hz'ye mı düşecek o zaman senin tabirine göre?
![]()
%1 FPS aç ve gör kanka.
Kullanıcı benim kardeşim FPS drobu yaşamıyorum zaten? 144 Hz ekran da 59 Hz'ye mı düşecek o zaman senin tabirine göre?
![]()
Sen söylesene daha mı iyi Nitro? Hem fiyatı daha uygun demişsin ama attığın modelde 8 GB RAM var. Adam üstüne zaten para verecek 16 yapmak için.![]()
Nitro Victus gibi throttle olmuyor? Paneli çok daha iyi? Nitro'nun panel 165Hz 3ms 100sRGB, Victus'un panel 144Hz 20-25 ms 45NTSC.
Usta adam bize almayacak laptopu zaten kendine alacak bu kadar kanıtlamaya gerek yok limit olayını alacak olan adam gider araştırır formlarda.
Türkonun cebindeki son para da çöp bir cihaza gitmesin diye uğraşıyoruz, yoksa umurumda olmaz.
Nitro Victus gibi throttle olmuyor? Paneli çok daha iyi? Nitro'nun panel 165Hz 3ms 100sRGB, Victus'un panel 144Hz 20-25 ms 45NTSC.
Thermal throttle bulunuyor o cihazda. Performans moduna alırsan limit kalkıyor sadece. O cihazda da limit var ve limit olmasına rağmen ısınıyor. Victus'ta limit olmasına rağmen ısınmıyor. Paneli çok daha iyi demişsin sanki arada dağ gibi fark var dercesine. Oyun oynayacak ve tasarım yapacak olan birisi için gayet yeterli ve tatmin edici panel bulunuyor. Kişi bu bütçeye giriş model laptop alabiliyor zaten aman amanlık iyi yanı yok Nitro'nun.
Stress testinde thermal yemesine rağmen 14.7k almış, bu da rekor işlemcinin rekor puanından sadece 200 puan daha az. (12500H modelinden bahsediyorum, Hwbot sitesinden de teyit edebilirsin dediklerimi. 14.7k puanı da Gizmo'nun videoda alıyor cihaz, YT'ye 12500H Nitro gizmo yazarsan çıkar zaten, merak ediyorsan bakabilirsin.) Onun dışında cihazda limit yok zaten.
Daha iyi ekranlı model varken neden renk gamutu ve gecikmesi kötü olan model tercih edilsin ki? Tatmin eder mi etmez mi bilmem ama iki panel arasında bariz fark var.
Attığın model 12700H model neyin 12500H'ından bahsediyorsun? Madem rekor cihazlarla karşılaştırıyorsun 3K fark yiyor o cihaz rekor modellerden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.