HP Victus 16 alınır mı?

Bütçe
25000

Armany

Femtopat
Daha fazla  
HP Victus 16 16 GB RAM, 3050 Ti ve 512 GB modelini alacağım (i5 12.nesil). 1 ay boyunca laptop araştırması yaptım ve buna karar kıldım.
Diğer laptoplara göre daha memnun olunmuş ve daha az kronik sorunları olduğu icin sectim. Sizce HP Victus 16 modeli alınır mı? Beni bilgilendirin teşekkürler.

Bütçe arttırmaya ne hacet. Aşağıdakini alıp bir adet 8 GB RAM daha ekle keyfine bak.

Biraz daha verirsen RTX 3060 bir şeyler bulunur ama.

İkisi de kötü, AMD işlemcili laptoplara bak giriş seviyesinde.

Ne? Bu bütçede Max Ryzen 5 5600H veya 6600H alırsın, atılan i5 12500H ikisinden de daha iyi saçmalamışsın.

HP Victus 16 16 GB RAM, 3050 Ti ve 512 GB modelini alacağım (i5 12.nesil). 1 ay boyunca laptop araştırması yaptım ve buna karar kıldım.
Diğer laptoplara göre daha memnun olunmuş ve daha az kronik sorunları olduğu icin sectim. Sizce HP Victus 16 modeli alınır mı? Beni bilgilendirin teşekkürler.

Bizzat kullanıyorum hem Victus'dan daha ucuz hem daha iyi bir cihaz satıcıda güvenli gönül rahatlığı ile alabilirsin

Ne? Bu bütçede Max Ryzen 5 5600H veya 6600H alırsın, atılan i5 12500H ikisinden de daha iyi saçmalamışsın.

Bizzat kullanıyorum hem Victus'dan daha ucuz hem daha iyi bir cihaz satıcıda güvenli gönül rahatlığı ile alabilirsin
Acer mi? Cidden mi? Ucuzluk konusunda sözüm yok ama hp victus her türlü daha iyi bir seçim olacaktır.

Acer mi? Cidden mi? Ucuzluk konusunda sözüm yok ama HP Victus her türlü daha iyi bir seçim olacaktır.

Söyler misin ne olarak daha iyi? Benim görüşüm erkan kalitesi ve pil olarak sadece Victus daha iyi ee Gaming laptoplarda da bunlar 2. tercih olduğu için öncelik performans ve performans olarak aynı fiyata daha üstün donanımı Acer sağlıyor ve Acer modeller genelde Max-P ekran kartına sahip oluyor.

Şuan 4060lı victus modelli laptoptan yazıyorum. Alalı 2 hafta oluyor. Kesinlikle önerebilirim. Performans zaten bileşenlere dayalı fakat özellikle soğutma sistemi çok başarılı. Performans modunda fanlar gerçekten çok gürültülü çalışıyor ama oldukça başarılı soğutuyorlar. Rdr2'yi ultra ayarlarda dlss kalite modunda dengeli fan ayarlarında uzun süre oynadım. Sıcaklıklar 85 derecelere çıktı. Fanları performans moduna alınca 30 saniye içinde 71 dereceye düştü. Fanlar ağır oyunlar esnasında gürültülü çalışıyor fakat soğutması iyi yani. Ekran sallanması vb de yok bende. Gayet memnunum ve öneririm.

Şu an 4060'lı Victus modelli laptoptan yazıyorum. Alalı 2 hafta oluyor. Kesinlikle önerebilirim. Performans zaten bileşenlere dayalı fakat özellikle soğutma sistemi çok başarılı. Performans modunda fanlar gerçekten çok gürültülü çalışıyor ama oldukça başarılı soğutuyorlar. RDR2'yi Ultra ayarlarda DLSS kalite modunda dengeli fan ayarlarında uzun süre oynadım. Sıcaklıklar 85 derecelere çıktı. Fanları performans moduna alınca 30 saniye içinde 71 dereceye düştü. Fanlar ağır oyunlar esnasında gürültülü çalışıyor fakat soğutması iyi yani. Ekran sallanması vb de yok bende. Gayet memnunum ve öneririm.

Sizdeki model 15.6 inç mi 16 inç olan model mi?

Söyler misin ne olarak daha iyi? Benim görüşüm erkan kalitesi ve pil olarak sadece Victus daha iyi ee Gaming laptoplarda da bunlar 2. tercih olduğu için öncelik performans ve performans olarak aynı fiyata daha üstün donanımı Acer sağlıyor ve Acer modeller genelde Max-P ekran kartına sahip oluyor.
Acer, Max-Q ve ddr4 3200mhz Ram kullanıyor. Ayrıca ekran bakımından acer sınıfta kalıyor. Şimdi bana söyler misin hangi donanımı daha yüksek bu acerin ayrıca hp bios güncellemesi almaya devam ederken acer almayı çoktan bıraktı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı