HP Victus 16 bilgisayar 100 dereceye ulaşıyor

Emirrr1234312

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben HP Victus 16 kullanıyorum ve S00XX-NT modellerinden kendi kendine uyku moduna geçip çıkıyordu. Hall sensör sorunu belki biliyorsunuzdur. Bilgisayar servise gittikten sonra anakart tamiri yapıldı dendi. Bu arada bilmiyorum bilirsiniz belki bu sorun mavi Hall sensör kablosunu çekince düzeliyormuş fakat işlemciye de sınırlama koyup aynı zamanda daha çok ısınmasını sağlıyormuş. Ama beni şüphelendiren şey bazı insanlarada anakart tamiri denip mavi sensörün çekilmiş olması. Bence bende de aynı sorun söz konusu ne diyorsunuz sizce emin olmak için ne yapabilirim? Veya kesin içini açmak mı gerekli?

Bu arada eklemeyi unutmuşum oyun CS2`de 100 derece oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam laptopun kapağını açıp kapayın, ekran kapanmayıp klavyenin ışıkları da sönmüyorsa sadece Hall sensör sökülmüş demektir. Servisi arayıp konuşun bu durumu belirtin.

Hocam laptopun kapağını açıp kapayın, ekran kapanmayıp klavyenin ışıkları da sönmüyorsa sadece Hall sensör sökülmüş demektir. Servisi arayıp konuşun bu durumu belirtin.
Kusura bakmayın hocam önemli işlerim vardı. Fakat şimdi denedim ekran kapanıyor fakat yinede CS2`de işlemcimin 100 derece olması anormal değilmi. Servise gönderdiğimde termal macun yenileyip temizlediklerini söylemişlerdi.

Hocam benim cihazımda dün geldi HP servisten. Sadece bakıma gitti, bende de çok az fark var sıcaklıkta. Büyük ihtimalle aşırı yetersiz bir ekip var HP de. Ne yapılacağı konusunda benim de bir fikrim yok ne yazık ki.

Hocam benim cihazımda dün geldi HP servisten. Sadece bakıma gitti, bende de çok az fark var sıcaklıkta. Büyük ihtimalle aşırı yetersiz bir ekip var HP de. Ne yapılacağı konusunda benim de bir fikrim yok ne yazık ki.
En iyisi 1-2 ay içinde tekrar içine baktırmak olur. Muhtemelen kalitesiz bir termal macun kullanıyorlar veya içini düzgün temizleyemediler.

En iyisi 1-2 ay içinde tekrar içine baktırmak olur. Muhtemelen kalitesiz bir termal macun kullanıyorlar veya içini düzgün temizleyemediler.

Şimdi Elden Ring'de nasıl durumlar dedim, 98 derece oldu. Servisi aradım sordum normal dedi 😂. Kendim bakım yapmam halinde herhangi bir şey bozmadıkça sıkıntı yokmuş öyle dediler. Bugün içini açıp bakacağım.

Şimdi Elden Ring'de nasıl durumlar dedim, 98 derece oldu. Servisi aradım sordum normal dedi 😂. Kendim bakım yapmam halinde herhangi bir şey bozmadıkça sıkıntı yokmuş öyle dediler. Bugün içini açıp bakacağım.
Normal mi dedi? Ne yaşıyorlar acaba, gerçekten komik ben Elden Ring oynarken çok ısı takibi yapmamıştım ama muhtemelen o civarlardadır.

Normal mi dedi? Ne yaşıyorlar acaba, gerçekten komik ben Elden Ring oynarken çok ısı takibi yapmamıştım ama muhtemelen o civarlardadır.

Bir de bana CPU'nun ne olduğunu falan anlatmaya çalışıyor 😂. Komikti gerçekten garantiyi 1 sene uzatmıştım uzatmasam iyiymiş.

Aynı sorunu kaçıncı görüşüm olduğunu unuttum servise giden cihaz daha berbat bir halde geliyor rezillik.

Bir daha HP'ye el sürülmez, bu nedir Allah aşkına bir de sadece bakım için bilgisayar 12 iş günü bekledi serviste. Sonuç rezalet, içini açacağım birazdan bir şey kırıp yolladılarsa THH yoluna düşeceğim gibi.

Bir de bana CPU'nun ne olduğunu falan anlatmaya çalışıyor 😂. Komikti gerçekten garantiyi 1 sene uzatmıştım uzatmasam iyiymiş.

Bir daha HP'ye el sürülmez bu nedir Allah aşkına bir de sadece bakım için bilgisayar 12 iş günü bekledi serviste. Sonuç rezalet, içini açacağım birazdan bir şey kırıp yolladılarsa THH yoluna düşeceğim gibi.
Pavilion zamanindada baya olayları vardı servisinin diye hatırlıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı