Evet ürünün özellikleri böyle HP'nin kendi sitesinden de teyit ettim ama internetten alırsan ucuz diye biliyorum.
İnternet dediğin MediaMarkt'in sitesinden deme 25.650ye inmiş bunun altında var mı?
Evet ürünün özellikleri böyle HP'nin kendi sitesinden de teyit ettim ama internetten alırsan ucuz diye biliyorum.
Mediamarkt'ın internet sitesi hocamİnternet dediğin MediaMarkt'in sitesinden deme 25.650ye inmiş bunun altında var mı?
MediaMarkt'ın internet sitesi hocam
Arkadaşlar GTA 5'te test etme fırsatı buldum. Her şey en yüksekte, Advanced settings de dahil olmak üzere, şehirde 75-85, diğer yerlerde 100 FPS veriyor, çatışma patlama durumlarında 60'a anlık düşüşler olabiliyor, YouTube'daki RTX 3060 testleri ile tutarlı.
İşlemci bende o seviyeye çıkabiliyor birkaç saat oynadıktan sonra, oyunda vysnc açmadıysan aç. ama bence 90ı geçmiyorsa sorun yok. laptop sonuçta.Kanka memnun musun CS:GO'da sıcaklık 85 90derecelere çıktı normal mi?
İşlemci bende o seviyeye çıkabiliyor birkaç saat oynadıktan sonra, oyunda V-Sync açmadıysan aç. Ama bence 90ı geçmiyorsa sorun yok. Laptop sonuçta.
Aldığın fps ekran yenileme hızından fazlaysa bir manası yok zaten. 144 hz lik monitörde 200 fps ile 144 fps arasındaki farkı zaten göremezsin. aynı şekilde bu, sistemi boş yere yorar. hem de görüntü yırtılmalarına sebep olur.Bazıları da V-Sync kapa diyor (V-Sync dediğin dikey eşitleme sanırım)çünkü FPS sabitliyormus sanirim
Aldığın FPS ekran yenileme hızından fazlaysa bir manası yok zaten. 144 Hz'lik monitörde 200 FPS ile 144 FPS arasındaki farkı zaten göremezsin. Aynı şekilde bu, sistemi boş yere yorar. Hem de görüntü yırtılmalarına sebep olur.
Hocam ben de bilgili birisi değilim biraz forumda okumuşluğum var sadece.Kanka Instagram'in falan var mı ya bilgisayarla ilgili bir şey olursa sorarım diye bir de bizim bilgisayarı alan yok genelde başka modeller yaygın bizimkiler aynı diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.