Çözüldü HP Victus 16 D1035NT 68p20EA ekranı kaç ms?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Jesus Wicked

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar HP Victus 16 D1035NT 68p20EA modelini satın aldım. Ekranın kaç ms olduğu bilgilerde yazmıyor. 25 ms diyen birini gördüm ama emin olamadım. Bilen birisi var mı?

hepsiburada.com/hp-victus-16-d1035nt-68p20ea-intel-core-i7-12700h-16gb-ddr5-ram-1tb-ssd-6gb-rtx3060-161-fhd-tainabilir-bilgisayar-p-HBCV00002KV382?magaza=GpnTeknoloji&url_src=and-product-detail

Ekran 250 nit. Ama çok para verdim yani 25 ms olma ihtimali biraz saçma geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hayır, 7ms falan değil hiçbir Victus modeli. 300nit olan panel bile 10ms civarında. 250nit olan modeller 25ms civarı.

Kaynakları burada mevcut;

Bu paralar dediğiniz cihazlar yurt dışında düşük-orta sınıf cihazlar. Türkiyede'de pahalı geliyor olabilir fakat değil.
Notebookchecker'da ikisini de görebiliyoruz ve ikisi de vaadedilenden hayli hayli yüksek. Sırf bu yüzden D1037 yerine E0054 almayı düşünüyorum. 8-10 arası bu modelde ms. Kullanan varsa söyleyebilir mi?

Normalde GtG değeri btw değerinden daha düşük olur ölçüm sebebi ile. Oradaki değerin tam doğru olduğunu sanmıyorum, 300 nit modelin testinde de gorebilirsin zaten daha düşük olduğunu.

Hayır, ben araştırma yapana kadar 9ms sanıyordum. Gerçek düşük ms panel kullanmadıysanız farkı anlamazsınız bile. İade etmenize gerek yok çünkü bu sınıftaki çoğu laptop benzer ms değerlerine sahip, birkaç model hariç.

UFO test yapıp fotoğrafını atabilir misin dostum ya da kendin söyle, çok belli oluyor mu test esnasında?

Son düzenleyen: Moderatör:
UFO test yapıp fotoğrafını atabilir misin dostum ya da kendin söyle, çok belli oluyor mu test esnasında?

Eğer düşük ms değerine sahip bir panel kullanmadıysanız bu değeri pek anlamazsınız fakat düşük ms panel kullandıysanız gözünüze batabilir. Ben düşük ms model kullanmadım ondan fark edemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı