Saticiya sormuslar 115 yazmis.
İşlemci gerektiren işlerle uğraşıyorsaniz alinabilir ne Max Q ne Max-P o zaman ama Omen performans acisindan daha iyi 130watt var onda karar sizin.
Bu laptopun ekranı biraz fazla sallanıyordu, alıp iade etmiştik. Onun dışında tasarımı vs. hoş.
Bu Omen satici firmayi kimse onermiyor cok kisi magdur olmus baska satis yapayım firmada yok ondan dolayi cekimser davraniyorum.
O zaman kafaniz rahat olmasi icin victus olabilir Max qdur diye yanasmiyordum ama 115 iyi denebilir.
Victus benim bildiğim 95+10 W. 115 W olan Omen olmasın çünkü Omen 115+15 W bundan kesin eminim. Victus 'u biraz araştırmak lazım. Ayrıca Omen'de MUX var. Yüzde 5 aradaki W farki yüzde 5 de MUX desek arada yüzde 10 performans farki olur. Bence işlemci bu farkın bir kısmını kapatır. İşlemci yönünden Victus, ekran kartı yönünden bir miktar Omen daha önde. MUX'u da normalde cok onemsemem ama arada fiyat farki olmadığı için gözönünde bulundurulabilir.Cok sağ ol.
HP'nin kendi destegine mesaj attim detayli bilgileri almak icin tam net cevabi onlar verir.Victus benim bildiğim 95+10 W. 115 W olan Omen olmasın çünkü Omen 115+15 W bundan kesin eminim. Victus 'u biraz araştırmak lazım. Ayrıca Omen'de MUX var. Yüzde 5 aradaki W farki yüzde 5 de MUX desek arada yüzde 10 performans farki olur. Bence işlemci bu farkın bir kısmını kapatır. İşlemci yönünden Victus, ekran kartı yönünden bir miktar Omen daha önde. MUX'u da normalde cok onemsemem ama arada fiyat farki olmadığı için gözönünde bulundurulabilir.
HP'nin kendi destegine mesaj attim detayli bilgileri almak icin tam net cevabi onlar verir.
Guncel yorumu olan var mi hala kararsizim sipariş verecemde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.