HP Victus 16-D1047NT alınır mı?

84Y74R

Femtopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Bu laptop Adobe programları kullanabileceğim ve bazen de oyun oynayabileceğim bir ürün müdür? 24 GB RAM'in bir ayrıcalığı olur mu bana bu konularda? Ürünü taksit ile alacağım için peşin fiyatına olması önemli; vade farkı ödemek istemiyorum ve bütçem bu miktardan yukarı çıkamıyor maalesef. Ortalama kaç yıl götürür beni bir de? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
HP'lerde ekran sallanma problemi olduğu ve servislerinin pek iyi olmadığı söyleniyor. @messinicocugu
Daha önce birkaç tane HP kullandığım oldu, onlarda herhangi bir sıkıntı yaşamadım; birkaç kişi de pek sorun yaratmadığını söylediler bu sallanmanın. Bir de ben çoğunlukla masa üzerinde kullanacağım. Masaüstü alayım dedim ama bazen taşımam gerekiyor bilgisayarı, ondan dolayı laptoplara yöneldim.

Bu konuda atılan linkte fiyat daha ucuz hocam.

Bu konuda atılan linkte fiyat daha ucuz hocam.
8 GB ram'li versiyonunu alanlar genelde yetmediğini söylemiş ben de 24 GB bulunca bir sorayım size dedim. Sonradan ram takviyesi yapmakla uğraşmak istemiyorum, zaten pek de bilgim yok bu konularda halihazırda. 4 GB ekran kartı yeterli olur mu bir de?

Selam arkadaşlar. Bu laptop Adobe programları kullanabileceğim ve bazen de oyun oynayabileceğim bir ürün müdür? 24 GB RAM'in bir ayrıcalığı olur mu bana bu konularda? Ürünü taksit ile alacağım için peşin fiyatına olması önemli; vade farkı ödemek istemiyorum ve bütçem bu miktardan yukarı çıkamıyor maalesef. Ortalama kaç yıl götürür beni bir de? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Hocam aynı modelin 8 GB lığını HB'den 18'e almıştım. +8 Crucial RAM daha taktım fiyatı 500 TL idi. Yaklaşık 2 aydır kullanmaktayım herhangi bir sorun yaşamadım RDR 2, FIFA 23, CS:GO, AC Origins gibi oyunlarda yüksek ayarlarda sıkıntısız bir şekilde oynadım. 3050 Ti'ların VRAM'i 4 GB olduğundan oyunlarda bir tık kısıtlayabiliyor ancak bu fiyat civarlarında daha iyi ekran kartı bulmak çok zor. Onun dışında arkadaşın dediği gibi aşırı bir ekran sallanma sorunu bulunmamakta yazı yazarken, oyun oynarken vs... sallanma olmuyor. YouTube'dan bakabilirsiniz sallanmasına. Ayrıca sorunuz varsa yanıtlayabilirim.

Hocam aynı modelin 8 GB lığını HB'den 18'e almıştım. +8 Crucial RAM daha taktım fiyatı 500 TL idi. Yaklaşık 2 aydır kullanmaktayım herhangi bir sorun yaşamadım RDR 2, FIFA 23, CS:GO, AC Origins gibi oyunlarda yüksek ayarlarda sıkıntısız bir şekilde oynadım. 3050 Ti'ların VRAM'i 4 GB olduğundan oyunlarda bir tık kısıtlayabiliyor ancak bu fiyat civarlarında daha iyi ekran kartı bulmak çok zor. Onun dışında arkadaşın dediği gibi aşırı bir ekran sallanma sorunu bulunmamakta yazı yazarken, oyun oynarken vs... sallanma olmuyor. YouTube'dan bakabilirsiniz sallanmasına. Ayrıca sorunuz varsa yanıtlayabilirim.
Hocam, bende Xbox var yani çoğunlukla oyunları onda oynuyorum. Ha bunda da bazen oynayabilirim ya da Xbox'ı satarım duruma göre. Xbox'tan yüksek grafik vereceği kesin zaten. Çok güzel yazmışsın o yüzden soru sormama pek gerek kalmamış. İkimiz de iyi günlerde kullanalım o zaman. :)
Teşekkür ederim sizlere. :)

Belki bir soru; ssd takabilir miyim sonradan?

Hocam, bende Xbox var yani çoğunlukla oyunları onda oynuyorum. Ha bunda da bazen oynayabilirim ya da Xbox'ı satarım duruma göre. Xbox'tan yüksek grafik vereceği kesin zaten. Çok güzel yazmışsın o yüzden soru sormama pek gerek kalmamış. İkimiz de iyi günlerde kullanalım o zaman. :)
Teşekkür ederim sizlere. :)

Belki bir soru; SSD takabilir miyim sonradan?

Evet hocam, 2 adet SSD yuvası bulunmakta. Birinde Samsung'un 512 GB'lık SSD'si var. Boş yuvaya da M.2 SSD takabilirsiniz. Maksimum ne kadar takılabilir bir bilgim yok ancak HP'yi arayarak bilgi edinebilirsiniz. Rica ederim, ne demek.

İşlemci sizin için çok çok önemli değilse buna bak:
İşlemci önemli ise buna bakın:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı