HP victus 16-D1047NT RTX 3050 Ti alınır mı?

12-17 arası dediğin gibi önerebileceğin ne vardır

5700U'lu laptoplar var bu bütçede:

Kafam çok karıştı.

https://www.hepsiburada.com/hp-vict...agaza=GpnTeknoloji&url_src=and-product-detail
Bu laptopu almayı düşünüyorum ama şarj süresi düşündürüyor beni. Daha sonra Lenovo Ideapad 5 Pro baktım kasa kalitesi ve ekranı ilgi çekici 16.500'dü 18.000 TL'ye çıkmış bir de fazla ısınıyormuş, yardımcı olsanız çok güzel olur. Şimdiden teşekkürler.

Amacım yazılım+mühendislik yanında oyun da oynayacağım ama çok bir beklentim yok. Oyundan arkadaşlarla CS, Valorant, GTA, MC falan atarım maksimum.
Çok fazla taşımam da gerekebilir okula falan.

Bu modeli test etme imkanım oldu hatta forumda incelemesini de yapmıştım pil ömrü olarak tam performans modunda oyun oynarken maksimum 3.5 4 saat götürebiliyor. Eğer sadece oyun oynuyorsanız. Kasa kalitesi olarak fiyatına göre gayet iyi durumda performans olarak Intel Core i5-12500H cidden tatmin edecek kadar güç veriyor bu fiyat bandında

Bu modeli test etme imkanım oldu hatta forumda incelemesini de yapmıştım pil ömrü olarak tam performans modunda oyun oynarken maksimum 3.5 4 saat götürebiliyor. Eğer sadece oyun oynuyorsanız. Kasa kalitesi olarak fiyatına göre gayet iyi durumda performans olarak Intel Core i5-12500H cidden tatmin edecek kadar güç veriyor bu fiyat bandında
Sağ olun hocam oyuna göre 3.5-4 saat iyi bir süre

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı