Bence pil ömrü çok lazimsa 60Hz zeyphrusu alın hocam, victusda tahmini 4 saat götürür diye düşünüyorum fazla lazim değilse.
12-17 arası dediğin gibi önerebileceğin ne vardır
Kafam çok karıştı.
https://www.hepsiburada.com/hp-vict...agaza=GpnTeknoloji&url_src=and-product-detail
Bu laptopu almayı düşünüyorum ama şarj süresi düşündürüyor beni. Daha sonra Lenovo Ideapad 5 Pro baktım kasa kalitesi ve ekranı ilgi çekici 16.500'dü 18.000 TL'ye çıkmış bir de fazla ısınıyormuş, yardımcı olsanız çok güzel olur. Şimdiden teşekkürler.
Amacım yazılım+mühendislik yanında oyun da oynayacağım ama çok bir beklentim yok. Oyundan arkadaşlarla CS, Valorant, GTA, MC falan atarım maksimum.
Çok fazla taşımam da gerekebilir okula falan.
Sağ olun hocam oyuna göre 3.5-4 saat iyi bir süreBu modeli test etme imkanım oldu hatta forumda incelemesini de yapmıştım pil ömrü olarak tam performans modunda oyun oynarken maksimum 3.5 4 saat götürebiliyor. Eğer sadece oyun oynuyorsanız. Kasa kalitesi olarak fiyatına göre gayet iyi durumda performans olarak Intel Core i5-12500H cidden tatmin edecek kadar güç veriyor bu fiyat bandında
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.