HP victus 16-E0004NT ısınıyor

ASUS'un Zephyrus G serileri de oyuncu bilgisayarı değil o zaman.
Zephyrus oyun cihazına ultrabook özellikleri eklenmiş bir seri. Victus ise Ultrabook kısmına Gaming PC donanımı eklenmiş hâli ki ısınmanın temeli bu. Asus'un eski modellerinde vardı buna benzer bir cihaz GTX 1050'li o da aşırı ısınıyordu. Undervolt yapın durum geçmezse özelleştirilmiş bir soğutma yönetimi yapın. Ses artacaktır ama durumu kurtarabilir.
 
ASUS'un Zephyrus G serileri de oyuncu bilgisayarı değil o zaman.
Kurbağa adam 3 tane mesaja 🤣 ifadesi bırakmış. Sayın kurbağa bey bu kadar ifade bırakacağınız yerde madem bu bilgisayar oyun bilgisayarı arkadaşa yardımcı olunuz lütfen.
IMG_20210914_092156.jpg
 
Victus modelinin soğutmasının kötü olduğunu duymuştum. Cyberpunk 2077'nin çöp optimizasyonu'nun da etkisi olabilir ama yine fazla gibi. Diğer oyunlarda sıcaklık nasıl?

Bakıp atarım
Normal değil.
Fan alın diyeceğim o da Max 3-4 derece düşürür.
Galiba high ayarlarda oynuyorsunuz,
Düşürmenizi tavsiye ederim.

Birkaç gün önce 98 99 ile sabitti bugün bu kadar yükseldi
AMD sitesinde maksimum çalışma sıcaklığını 105C gösteriyor. Bu kadar yakın olması sakıncalı. Grafikleri biraz düşürün bence.

Hocam şarj aletinden olabilir mi 150 wt HP şarj aleti kullanıyorum bununki 200 wt mış
 
Son düzenleme:
Cyberpunk 2077 de 102 derece işlemci ısısı normal midir? 104'te oluyor henüz 1 aylık.
Hocam bende Intel modeli var. İ5 12500h lı olan. Witcher 3 da 90 derece oluyordu. Bende thortlestop uygulamasından Max GHz yi 3.2 ye sabitledim. Performans kaybı yaşamadım sıcaklık 75 dereceye düştü. Turbo boost u kapatmak çok performans kaybetiriyordu bende hızı ideal bir noktada sabitledim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı