Yunus Kaydan
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar merhabalar. Bilgisayar Mühendisliği öğrencisiyim 8000'e kadar bütçem var lakin ne kadar düşük fiyat olursa o kadar iyi olur. Oyuna vs. çok meraklı birisi değilim olursa arada oynayanlardanım lakin performanslı bir laptop almak istiyorum daha önce hiç laptop deneyimlemedim üniversite için taşınabilir olması gerektiğinden alacağım. Şimdilik Android Studio, Visual Studio gibi IDE'lerde bana sıkıntı çıkarmayacak ileride de algoritma, derin öğrenme vs. derslerinde bana sıkıntı çıkarmayacak bir bilgisayar arıyordum. 7000 fiyatlarında bu iki bilgisayarı buldum. Daha düşük fiyatlara değecek bilgisayar bulamadım. Monster'a 8 GB RAM eklediğimde etiket fiyatları eşitleniyor ama tabii HP victus için 8 GB RAM fiyatı eksik kalacak. Bu iki bilgisayarın şu olaylarını gördüm forumda gezinirken veya araştırırken:
HP Victus 70W pile sahip olduğu için pil ömrü iyi olduğunu duydum. Monster'da ise 41W pile sahip olduğu için tam tersi durum var. Bir laptop için pil ömrü çok önemli midir?
Monster'da malzeme kalitesinin kötü olduğu yorumlarını gördüm. Kullanan arkadaşlar yorumlarını paylaşabilir mi? Aynı durum HP Victus için de geçerli kullanan arkadaşlar lütfen yorumlarını paylaşabilir mi?
İki bilgisayarı da kullanan arkadaşların tecrübelerini yorumlarını merak ediyorum lütfen beni aydınlatır mısınız?
Ayrıca bir önerisi olan arkadaşlarım benim ile önerilerini paylaşabilirse çok sevinirim.
www.monsternotebook.com.tr
HP Victus 70W pile sahip olduğu için pil ömrü iyi olduğunu duydum. Monster'da ise 41W pile sahip olduğu için tam tersi durum var. Bir laptop için pil ömrü çok önemli midir?
Monster'da malzeme kalitesinin kötü olduğu yorumlarını gördüm. Kullanan arkadaşlar yorumlarını paylaşabilir mi? Aynı durum HP Victus için de geçerli kullanan arkadaşlar lütfen yorumlarını paylaşabilir mi?
İki bilgisayarı da kullanan arkadaşların tecrübelerini yorumlarını merak ediyorum lütfen beni aydınlatır mısınız?
Ayrıca bir önerisi olan arkadaşlarım benim ile önerilerini paylaşabilirse çok sevinirim.

Abra A5 V16.5.2 15.6" Oyun Bilgisayarı

Son düzenleyen: Moderatör: