HP Victus 16-E0073NT laptopa Windows kurulumu

Aynı model PC ben de aldım. Bugün geldi. YouTube var. Nasıl yüklendiği ama kısaca anlatmak gerekirse ESC bas, oradan F10 basıp boot menüden boot ayarlardan F5 F6 USB ilk sıraya al, kaydet çık. Tekrar F9 baş, USB seç, sonra yüklersin. Benim USB görmüyor, kaç saat oldu hala uğraşıyorum.

Aynı model PC ben de aldım. Bugün geldi. YouTube var. Nasıl yüklendiği ama kısaca anlatmak gerekirse ESC bas, oradan F10 basıp boot menüden boot ayarlardan F5 F6 USB ilk sıraya al, kaydet çık. Tekrar F9 baş, USB seç, sonra yüklersin. Benim USB görmüyor, kaç saat oldu hala uğraşıyorum.
Teşekkürler, sorunu çözeli çok oldu.USB görmeme sorunu hakkında bir fikrim yok ancak bir süre sonra "Windows'u nereye yüklemek istiyorsunuz?" diye bir kısım gelecek.O kısımda en son "Yeni" deyip başlattığınızda birkaç işlemden sonra Windows yüklenmek adına yeniden başlayacak.Yeniden başlattığı zaman (yani siyah ekran geldiği zaman) flashı laptoptan çıkarmanız gerekiyor, aksi takdirde sürekli Windows'u kurma kısmına atar.USB sorununu çözmene yardımcı olamasam da bu kısımda ben çok uğraştım bu yüzden yardımcı olabilirsem ne mutlu bana, laptopun hayırlı olsun umarım USB sorununu çözersin dostum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı