32 GB 1TB olan versiyonu aldım. Video izliyorum youtube'da.Ne için kullanıyorsunuz hocam bilgisayarı ? Programlar için falan mı yoksa oyun için mi ?
32 GB 1TB olan versiyonu aldım. Video izliyorum youtube'da.Ne için kullanıyorsunuz hocam bilgisayarı ? Programlar için falan mı yoksa oyun için mi ?
Hocam bu bilgisayarın max grafik gücü 75 watt. Ne düşünüyorsunuz. Yine de beni autocad tarzı uygulamalarda 2-3 sene götürür müRTX 3050 mobil neden kötü?
Merhaba, Kafama takılan bir soru var. RTX 3050 mobil neden böyle bir nefret objesi gibi. Herkes kendisinin ne kadar çöp bir GPU olduğundan bahsediyor. Bunun nedeni nedir? Yani çok mu ısınıyor. FPS'si çok mu düşük vs. Bunun nedenini ve RTX 3050 mobil in hangi GPU'ya rakip olduğunu söyleyebilir...www.technopat.net
Bütçe max kaça kadar çıkarHocam bu bilgisayarın max grafik gücü 75 watt. Ne düşünüyorsunuz. Yine de beni autocad tarzı uygulamalarda 2-3 sene götürür mü
Bu seviyeden yukarısı imkansız maalesef. 23-24 k bandı. 2. elden bulmayı planlıyorum ki bu bilgisayarın da 2. elini 16-17 k'ya buldum. Onlara bile yönelmeyi düşünüyorum şahsen.Bütçe max kaça kadar çıkar
Tüm testleri yapmadan almayın o zaman. Fps-ısı-batarya hepsini yapın.Bu seviyeden yukarısı imkansız maalesef. 23-24 k bandı. 2. elden bulmayı planlıyorum ki bu bilgisayarın da 2. elini 16-17 k'ya buldum. Onlara bile yönelmeyi düşünüyorum şahsen.
18 k'ya değer mi hocam pekiTüm testleri yapmadan almayın o zaman. Fps-ısı-batarya hepsini yapın.
Yani ikinci el için net bir şey diyemem18 k'ya değer mi hocam peki
Temiz kullanılmış sadece film izlenmiş, pubg mobile ve knight online oynanmış dendiğine göre. Alalı 1 sene olmuş garantisi devam ediyor. Kozmetik olarak da en ufak bir çiziği bile yok.Yani ikinci el için net bir şey diyemem
Testleri yapın hocam değerler iyiyse alın istiyorsanız.Temiz kullanılmış sadece film izlenmiş, pubg mobile ve knight online oynanmış dendiğine göre. Alalı 1 sene olmuş garantisi devam ediyor. Kozmetik olarak da en ufak bir çiziği bile yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.