45W limiti nasıl kaldırılıyor bilginiz var mıCihaz 101 derece gördüğü ve pilindeki problem devam ettiği için tekrardan servise teslim ettim. Bakalım bu sefer ne olacak.
45W limiti nasıl kaldırılıyor bilginiz var mı?
Hocam hayırlı olsun Hall sensörünüz çalışıyorsa tamir edilmiş ancak işlemcinizin termal macunu ucuz ve kötü sürüldüğü için performans kaybınız var gibi duruyor iyi bir termal macun ile değiştirip tekrar test ediniz umarım düzelmiştir hayırlı olsun.
Simdi bende servisi arayıp garantim bitti tamir eder misiniz ne kadar ücret talep edersiniz diye soracağım ve bu sensörün iptali değil anakart tamiri ile yapılmasını isteyeceğim umarım yardımcı olurlar gelişme olursa haber ederim.
Hocam tekrar sıkıntı çıktı mı?
Hocam ne yaptınız son durum ne?
yok hayır ulaşamadım zaten garantimde geçtiği için uğraşmadım sensörü söktüm arka kapağı söküp bu sefer de bilgisayarın fanları otomatik moddayken hiç çalışmamaya başladı manuel ayarladım biostan da fan always on modunu açtım rezil bi bilgisayarmış şuan böyle kullanıyorumServisle görüşme yaptınız mı?
intel kullanıcıları için çözüm varmı?Sensör söküldükten sonra 45 limitini kaldırmak isteyen AMD kullanıcılar için yazıyorum.
Uxtu programını indirip resimdeki ayarlardan watt limitini eski seviyesine getirebilirsiniz. Benim işlemcim 60-65watt desteklese de tercihen 55 watt limitte kullanıyorum.
Bu preseti sağ üstteki yerden isim vererek kaydedebilirsiniz. Program ayarlarından bilgisayar açıldığında programı çalıştırmasını ayrıca ayarladığınız preseti otomatik bir şekilde uygulamasını sağlayabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2572662
Yok hayır ulaşamadım zaten garantimde geçtiği için uğraşmadım sensörü söktüm arka kapağı söküp bu sefer de bilgisayarın fanları otomatik moddayken hiç çalışmamaya başladı manuel ayarladım BIOS'tan da fan always on modunu açtım rezil bir bilgisayarmış şu an böyle kullanıyorum.
Intel kullanıcıları için çözüm var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.