HP Victus 16 i5 14500HX işlemcisi çok ısınıyor

AnilsS0

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
NVIDIA RTX 4060
İşlemci
Intel Core i5 14500HX
Daha bugün elime HP Victus 16 ulaştı ama nedense işlemci boştayken 70 derece stabil çalışıyor. Fanlar da 3400 RPM'de. Bunun nedenini anlamadım. Normal midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunda kaç oluyor? Victus'un soğutması kötü galiba bana normal gibi gelmedi.

Bu yeni yaşanıyorsa indirdiklerinden olabilir yani virüs kapmış olabilirsin.
Ya da zaten laptoplar genelde öyle yanıyor.
Fanı iyi olmayabilir.

Oyunda kaç oluyor? Victus'un soğutması kötü galiba bana normal gibi gelmedi.

Sabah Forza 4 oynarken en yüksek ayarlarda 85-90 arası sıcaklık vardı RDR 2 de ise 85-80 arası ultrada ama bilgisayarım yaklaşık 9 saattir açık sanırım ısınma bu nedenden kaynaklanıyor.

Bu yeni yaşanıyorsa indirdiklerinden olabilir yani virüs kapmış olabilirsin.
Ya da zaten laptoplar genelde öyle yanıyor.
Fanı iyi olmayabilir.

Hiçbir şekilde korsan oyun veya yazılım indirmedim.

9 saat açık olsa dahi olmaması gerek. Soğutmasında sorun var.

Ben uzun süre açık kalmasından kaynaklandığını düşünüyorum bilgisayarımı sabaha kadar dinledirip yine oyun testi yapacağım.

Daha bugün elime HP Victus 16 ulaştı ama nedense işlemci boştayken 70 derece stabil çalışıyor. Fanlar da 3400 RPM'de. Bunun nedenini anlamadım. Normal midir?

Hp victus bende de var. Ancak böyle bir sıkıntıyla henüz karşılaşmadım ama laptopu halıda yada yatağın üzerinde kullanırsan böyle olma olasılığı var bide yaz aylarındayız. Mümkün olduğunca masada işlerini görmeni tavsiye ederim bide öyle dene fakat hala devam ederse bir sıkıntı olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı