Merhaba arkadaşlar. Başlıktaki model laptopa MX6 nasıl gider? Kötü yorumlar okumuştum hakkında.
Merhaba arkadaşlar. Başlıktaki model laptopa MX6 nasıl gider? Kötü yorumlar okumuştum hakkında.
Hocam aslında ürün elime geleli bir hafta oluyor ama çok sorun çıkaracaksa kullanmayayım 400 lira verdim ondan kararsızım..PTM7950 veya Thermalright heilos bu konuyu oku karar ver.
PTM 7950 vs Thermalright Helios
Bol bol test edeceğim. Macunu ilk sürdüğümde R23 testinde 96 dereceye kadar çıkıp 110W çekiyordu. Şu an pump out olmuş durumda 70W anca çekiyor. Cooler Master MasterGel maker sürmüştüm. Sanırım PTM de heilos da birkaç döngüden sonra kendini buluyormuş. Uyguladıktan sonra birkaç gün kullanıp ya...www.technopat.net
Hocam aslında ürün elime geleli bir hafta oluyor ama çok sorun çıkaracaksa kullanmayayım 400 lira verdim ondan kararsızım.
Kullandınız mı? Kullandıysanız memnun musunuz?Hocam aslında ürün elime geleli bir hafta oluyor ama çok sorun çıkaracaksa kullanmayayım 400 lira verdim ondan kararsızım..
Henuz kullanmadim hocam.Kullandınız mı? Kullandıysanız memnun musunuz?
Anladım, neyse ben de biraz araştırdıktan sonra MX-6 siparişimi iptal edip Thermalright Helios almaya karar verdim. Bazı arkadaşlar ısrarla laptoplara uygun olmadığını söylemişler kullanmaktan korktum açıkçası.Henuz kullanmadim hocam.
Hocam bende okumustumda kullanasim yok o nedenden kelli.Anladım, neyse ben de biraz araştırdıktan sonra MX-6 siparişimi iptal edip Thermalright Helios almaya karar verdim. Bazı arkadaşlar ısrarla laptoplara uygun olmadığını söylemişler kullanmaktan korktum açıkçası.
Anladım, neyse ben de biraz araştırdıktan sonra MX-6 siparişimi iptal edip Thermalright Helios almaya karar verdim. Bazı arkadaşlar ısrarla laptoplara uygun olmadığını söylemişler kullanmaktan korktum açıkçası.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.