PTM 7950 vs Thermalright Helios

Bol bol test edeceğim. Macunu ilk sürdüğümde R23 testinde 96 dereceye kadar çıkıp 110W çekiyordu. Şu an pump out olmuş durumda 70W anca çekiyor. Cooler Master MasterGel maker sürmüştüm. Sanırım PTM de heilos da birkaç döngüden sonra kendini buluyormuş. Uyguladıktan sonra birkaç gün kullanıp ya buradan ya da yeni konuyla paylaşmayı düşünüyorum.

PTM ve heilos ilk gün tam performans vermez hocam. Birkaç haftada tam yerine oturuyor ve güzel performans veriyor. İlk test sonuçları da bayağı iyi oluyor. Her türlü termal macunlardan kat kat iyi.

Konu açarsanız haber verebilir misiniz hocam 😅.

PTM ve heilos ilk gün tam performans vermez hocam. Birkaç haftada tam yerine oturuyor ve güzel performans veriyor. İlk test sonuçları da bayağı iyi oluyor. Her türlü termal macunlardan kat kat iyi.
Heilos için göreceğiz bakalım. 45w limitle 7k rpm 85-90 derece Cs 2 oynamak can sıkıcı. Macunu ilk sürdüğümde 70 dereceye düşmüştü. Heilos uygulayıp tam anlamıyla oturduktan sonra testleri ve macuna kıyasla ne durumda olduğunu yazarım. Sizin Nitro 5 konfigürasyonu neydi?

Heilos için göreceğiz bakalım. 45W limitle 7K RPM 85-90 derece CS 2 oynamak can sıkıcı. Macunu ilk sürdüğümde 70 dereceye düşmüştü. Heilos uygulayıp tam anlamıyla oturduktan sonra testleri ve macuna kıyasla ne durumda olduğunu yazarım. Sizin Nitro 5 konfigürasyonu neydi?

i7 12650H RTX 4060.ben cihazı alalı 2.5 ay oldu ve 1 ay dolmadan pump olduğuna eminim. 45W limit ve 85 derece limit attım. 85 derece sabit oyun oynuyorum bazen 90 derece aniden vuruyor. Bazen de oyunda takılmalar oluyor. Bu sıcaklıklar yüzünden. Yüksek fan devrine aldım manuel şekilde ama kafa bırakmadı maalesef. Garanti dışı kalacak ama başka çare yok. Mecbur heilos aldım. Size de güzel performans verirse birkaç hafta içinde kendi cihazıma uygulayıp burada paylaşacağım.

i7 12650H RTX 4060.ben cihazı alalı 2.5 ay oldu ve 1 ay dolmadan pump olduğuna eminim. 45W limit ve 85 derece limit attım. 85 derece sabit oyun oynuyorum bazen 90 derece aniden vuruyor. Bazen de oyunda takılmalar oluyor. Bu sıcaklıklar yüzünden. Yüksek fan devrine aldım manuel şekilde ama kafa bırakmadı maalesef. Garanti dışı kalacak ama başka çare yok. Mecbur heilos aldım. Size de güzel performans verirse birkaç hafta içinde kendi cihazıma uygulayıp burada paylaşacağım.
Pump out halinden iyidir uygulayın gitsin direkt. Cidden sesi dayanılır gibi değil. Sesi geçtim kasa titriyor. Heilos da istediğin verimi vermezse macun alırsın pump out oldukça yenilersin.

Pump out halinden iyidir uygulayın gitsin direkt. Cidden sesi dayanılır gibi değil. Sesi geçtim kasa titriyor. Heilos da istediğin verimi vermezse macun alırsın pump out oldukça yenilersin.

Heilos dedikleri gibi PTM7950 ile aynı performansı veriyorsa, bizi pişman etmeyeceğini düşünüyorum. Bizim DC'de yaklaşık 5 6 kişi aldı heilosu hepsi memnun şu an.

Heilos dedikleri gibi PTM7950 ile aynı performansı veriyorsa, bizi pişman etmeyeceğini düşünüyorum. Bizim DC'de yaklaşık 5 6 kişi aldı heilosu hepsi memnun şu an.
Muhtemelen aynı dc’deyiz :D cihaz tv mi?

7K RPM'de masayı titretiyor Nitro 5. dayanılır gibi değil sesi.

Muhtemelen aynı DC'deyiz :D cihaz TV mi?

Evet😶. Kullanıcı adınız nedir?

7K RPM'de masayı titretiyor Nitro 5. dayanılır gibi değil sesi.

Evet😶. Kullanıcı adınız nedir?
Dgkn kullanıcı adım. Buradan da bilgilendirme geçerim muhtemelen ordan da. Benden önce uygulayacak olursanız test sonuçlarını atarsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı