HP Victus 16 internet olmadan W11 nasıl kurulur?

ramira

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, Victus 16 bugün bu bilgisayar elime ulasti ve şu an driverlari indirmeye calisiyorum. En azindan Ethernet'i diyeyim. Dogru olan driveri nereden bulurum nasıl indirip kurarim yardimci olabilir misiniz? Bir de bu laptopu kullanan var mi baska, full parlakligi cok dusuk degil mi sizce de?

Arkadaşlar selamlar, Victus 16 bugün bu bilgisayar elime ulasti ve şu an driverlari indirmeye calisiyorum. En azindan Ethernet'i diyeyim. Dogru olan driveri nereden bulurum nasıl indirip kurarim yardimci olabilir misiniz? Bir de bu laptopu kullanan var mi baska, full parlakligi cok dusuk degil mi sizce de?
Hocam Google'a HP Driver yazın, ilk çıkan siteye girip ürününüzün seri numarasını girin. Orada cihazın driverları gözükecektir.

https://support.hp.com/tr-tr/drivers/laptops bu siteden resmi driverlara ulaşabilirsiniz. Victus 15 kullanıyorum ve parlaklığı gayet iyi bence.

Ethernet driverini kurmanız gerekmez. Windows kurulumunda kendi görür.

Gormuyor kendisi kurulumda dosyalardan sectirmeye calisti ama yok. O yuzden kendim kurmam gerekiyor.

https://support.hp.com/tr-tr/drivers/laptops buraya tam modeli yazın tüm sürücüler çıkacaktır.

Cok teşekkür ederim. Bende basta buraya baktim ama hiçbir şey gorunmuyordu. meğerse isletim sistemini secmek lazimmis ustten.

https://support.hp.com/tr-tr/drivers/laptops bu siteden resmi driverlara ulaşabilirsiniz. Victus 15 kullanıyorum ve parlaklığı gayet iyi bence.

Buradan fotograf atiliyor mu sendeki parlakligi gorebilir miyim acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gormuyor kendisi kurulumda dosyalardan sectirmeye calisti ama yok o yuzden kendim kurmam gerekiyor.

Ethernet kablosunu taktığınız an bağlanır normalde Wi-Fi mi diyecektiniz?

burdan fotograf atiliyor mu sendeki parlakligi gorebilir miyim acaba
Ekran kartı driverını kurdun mu?
Windows'u etkinleştirmediysen de full parlaklığa izin vermeyebiliyor.

Buradan fotograf atiliyor mu sendeki parlakligi gorebilir miyim acaba.

Atılıyor ama kameradan pek anlaşılacağını sanmıyorum. Tüm driverlarınızı güncelleyin ve yeniden başlatın belki monitör ile alakalı güncellenmeyen bir şey vardır Windows kendisi güncelleyebiliyor ilk kurulumda. Daha önce Lenovo marka laptopumda böyle bir şey yaşamıştım ona istinaden söylüyorum.

@ramira
Hem kurulum aşamasında hem de kurulumdan sonra sorun çıkmasın ve temiz bir sistem olsun istiyorsanız..
  • BIOS sürümünüzü kontrol ederek önce BIOS güncelleyin.
  • Seçme şansınız var ise W11 home tercih edin.
  • Kurulum esnasında ethernet ile bağlanın.
  • Mümkünse kurulum esnasında kasadan sistemi kuracağınız disk dışındaki diskleri çıkartın.
  • Kurulum esnasında disk seçme ekranı gelince yine mümkünse diskte bulunan tüm bölümleri silin ve disk tek parça ayrılmamış alan halinde iken bölmeden ve biçimlendirmeden seçerek ilerleyin.
  • Kurulumdan sonra Windows 11 tam olarak güncel hale gelene kadar hiçbir driver kurmayın.
  • Sorun çıkmadıkça ve özellikle gerekmedikçe daha günceli olsa bile Windows'un yüklemiş olduğu driverleri kullanmaya devam edin.
Duruma uygun olmayanları ve uyamadıklarınızı atlayın, sakıncası yok. Ancak ethernet kablosu önemli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı