HP Victus 16 internet olmadan W11 nasıl kurulur?

ramira

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, Victus 16 bugün bu bilgisayar elime ulasti ve şu an driverlari indirmeye calisiyorum. En azindan Ethernet'i diyeyim. Dogru olan driveri nereden bulurum nasıl indirip kurarim yardimci olabilir misiniz? Bir de bu laptopu kullanan var mi baska, full parlakligi cok dusuk degil mi sizce de?

@ramira
Hem kurulum aşamasında hem de kurulumdan sonra sorun çıkmasın ve temiz bir sistem olsun istiyorsanız.
  • BIOS sürümünüzü kontrol ederek önce BIOS güncelleyin.
  • Seçme şansınız var ise W11 Home tercih edin.
  • Kurulum esnasında Ethernet ile bağlanın.
  • Mümkünse kurulum esnasında kasadan sistemi kuracağınız disk dışındaki diskleri çıkartın.
  • Kurulum esnasında disk seçme ekranı gelince yine mümkünse diskte bulunan tüm bölümleri silin ve disk tek parça ayrılmamış alan halinde iken bölmeden ve biçimlendirmeden seçerek ilerleyin.
  • Kurulumdan sonra Windows 11 tam olarak güncel hale gelene kadar hiçbir driver kurmayın.
  • Sorun çıkmadıkça ve özellikle gerekmedikçe daha günceli olsa bile Windows'un yüklemiş olduğu sürücüleri kullanmaya devam edin.
duruma uygun olmayanları ve uyamadıklarınızı atlayın, sakıncası yok. Ancak Ethernet kablosu önemli.

Disk islemlerini halettim ama Ethernet kisminda internete baglanamiyorum. Secenegini isaretledim, simdi Realtek yerel alan ağı (lan) sürücüsü indirip kurdum ama bir sonuç alamadim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternete bağlanmadan yerel hesapla kurulum yapabilirsiniz. Kurulum sonrası sitesinden indirerek sadece sadece Wifi driverini kurun. Sonra güncellemler tamamlanmadan başkaca driver kurmayın... Güncellemeler tamamlandıktan sonra yine HP sitesinden HP nin destek yazılımını indirin. Destek yazılımı gerekirse driverleri de kendisi kurar veya günceller.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı