Çözüldü HP Victus 16 kapalıyken şarj gidiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lear Mert

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
6 Aralık'ta bilgisayarımı hiç açmadım ve bugün de ilk defa açıyorum. En son %100 iken kapattım açtığımda şarj %91'di
"Ekran açık kalma süresi 24 saat" diyor bu durumun çözümü nedir? Bilgisayarı tamamen kapatıyorum, hızlı başlatma seçeneğini de kapatmıştım hâlâ durum bu şekilde.

1701982295803.png

HP uyku ve şarj diye bir özellik var ondan olabilir mi? Bilgisayar kapalıyken USB portlarına güç vermeye devam ediyor sanırım.

Evet USB'ler açık. Gecenin 4'ü uyandım. PC yeni gelmişti. Bilmiyordum bir baktım oda ışıl ışıl. Kulaklığın, farenin renkleri vardı. BIOS'tan kapatın. Bayağı şarj yer o. Onu ben de gördüm ama USB'den olduğu için konu açmadım. Kapattım düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet USB'ler açık. Gecenin 4'ü uyandım. PC yeni gelmişti. Bilmiyordum bir baktım oda ışıl ışıl. Kulaklığın, farenin renkleri vardı. BIOS'tan kapatın. Bayağı şarj yer o. Onu ben de gördüm ama USB'den olduğu için konu açmadım. Kapattım düzeldi.

BIOS'tan kapatılabiliyor o ayar. Pavilion'da öyleydi en azından.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet bendeki ayar açıkmış. Konfigürasyon sekmesinden USB charging ayarını kapattım.

Yukarıdaki yorumda dediğim gibi hiçbir USB cihazı takılı şekilde muhafaza etmiyorum. Bilgisayar kapalıyken ama yine de bende açıksa kapatıp deneyeceğim. Öyle geri dönüş yapacağım.

BIOS'tan HP sleep and charge kapatınca sorunum düzeldi.

Sorun nedensizce tekrar devam etmeye başladı

Son düzenleme:
Yukarıdaki yorumda dediğim gibi hiçbir USB cihazı takılı şekilde muhafaza etmiyorum. Bilgisayar kapalıyken ama yine de bende açıksa kapatıp deneyeceğim. Öyle geri dönüş yapacağım.

BIOS'tan HP sleep and charge kapatınca sorunum düzeldi.

Sorun nedensizce tekrar devam etmeye başladı.

Hocam BIOS'u sıfırla varsa yeni sürüme güncelle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı