HP Victus 16 laptop alınır mı?

Bütçe
44000

WxArTT

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 13400F, RTX4060 Ti 16GB, DDR5 16GB 5600mhz, ASUS H610M-K, 1TB Kioxia Exceria G3+Toshiba 480GB HDD
https://www.hepsiburada.com/hp-vict...sd-8-gb-rtx4060-16-1-freedos-p-HBCV00006GO131

Linkte belirttiğim Victus modeli almayı düşünüyorum. Merak ettiğim acaba kronik sorunları var mı? Modelde throttle var biliyorum benim için sorun değil, yalnızca şarjdayken bataryada azalma, yazılım hataları vs. gibi sorunlar var mı? Kafama takıldı. Şimdiden yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. 😊

43.5bin verecen bi de 4060 mı alacan yok kesinlikle alınmaz. Bir victusun en çok ederi 40bindir. 40binin üstü hiçbir victusa verilmez.
Ah birde Omen’leri görseniz hocam :) Resmen 4060 laptop’u 70K’ya satmaya çalışıyorlar.

https://www.hepsiburada.com/hp-vict...sd-8-gb-rtx4060-16-1-freedos-p-HBCV00006GO131

Linkte belirttiğim Victus modeli almayı düşünüyorum. Merak ettiğim acaba kronik sorunları var mı? Modelde throttle var biliyorum benim için sorun değil, yalnızca şarjdayken bataryada azalma, yazılım hataları vs. gibi sorunlar var mı? Kafama takıldı. Şimdiden yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. 😊

Hocam şu an dediğiniz bilgisayarı kullanmaktayım açıkçası ben bunu aldığımda indirim ile 33 bine almıştım. Öncelikle bilgisayar çok iyi fan sesi olsun soğutması olsun hiçbir sıkıntısı yok. Gayet güzel soğutuyor en ağır oyunlarda bile benim aldığım sıcaklık değerleri gayet iyi ideal. Onun dışında şiddetle tavsiye ederim gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. :)

Linkte belirttiğim Victus modeli almayı düşünüyorum. Merak ettiğim acaba kronik sorunları var mı? Modelde throttle var biliyorum benim için sorun değil, yalnızca şarjdayken bataryada azalma, yazılım hataları vs. gibi sorunlar var mı? Kafama takıldı. Şimdiden yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Ayrıca.

Şarda iken azalma vs yazılımsal hiçbir sıkınrtısı yoktur hocam.

Hocam şu an dediğiniz bilgisayarı kullanmaktayım açıkçası ben bunu aldığımda indirim ile 33 bine almıştım. Öncelikle bilgisayar çok iyi fan sesi olsun soğutması olsun hiçbir sıkıntısı yok. Gayet güzel soğutuyor en ağır oyunlarda bile benim aldığım sıcaklık değerleri gayet iyi ideal. Onun dışında şiddetle tavsiye ederim gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. :)
Tek sıkıntı bence sizin aldığınız zaman 33K şimdi 43K olması hocam. Şuan alınmaz, bendede Victus var iyidir güzeldir ama bu fiyata alınmaz.

Fiyat konusundaki görüşlerinizi anlıyorum ancak hem 1tb ssd hem de 32gb ram olmasından dolayı bu modeli seçtim ki sizlerde farketmişsiniz 43k olmasına rağmen şuan en uygunu bu. 1tb 32gb ram olacak şekilde başka bir model bulabilsem kesinlikle alırdım.

Fiyat konusundaki görüşlerinizi anlıyorum ancak hem 1tb ssd hem de 32gb ram olmasından dolayı bu modeli seçtim ki sizlerde farketmişsiniz 43k olmasına rağmen şuan en uygunu bu. 1tb 32gb ram olacak şekilde başka bir model bulabilsem kesinlikle alırdım.
Eger sonradan eklemek istemiyorsaniz alabilirsiniz, ama onerim sonradan ekleyip benim attigimi almaniz. İslemci cok daha iyi.

Tek sıkıntı bence sizin aldığınız zaman 33K şimdi 43K olması hocam. Şu an alınmaz, bende de Victus var iyidir güzeldir ama bu fiyata alınmaz.

Siz ne zaman almıştınız hocam laptopu.

Eger sonradan eklemek istemiyorsaniz alabilirsiniz, ama onerim sonradan ekleyip benim attigimi almaniz. İslemci cok daha iyi.
Açıkçası hem sonradan eklediğim yaklaşık aynı fiyata geliyor hem de yanlış biliyorsam lütfen düzeltin ryzen 8845hs ile i5 14500hx arasında çok bir performans farkı yok hatta amd daha az güç tüketiyor.
43.5bin verecen bi de 4060 mı alacan yok kesinlikle alınmaz. Bir victusun en çok ederi 40bindir. 40binin üstü hiçbir victusa verilmez.
Haklısınız fakat normalde asus rog strix g16 alıcaktım ancak victuslarla arasındaki fiyat farkını görünce victuslar çok daha cazip gelmeye başladı :)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı