HP Victus 16 laptop kasa gibi kullanılabilir mi?

pelested

Centipat
Katılım
7 Nisan 2023
Mesajlar
556
Çözümler
1
Arkadaşlar HP Victus 16 laptop sahibiyim ve monitör alıp laptopu kasa gibi kullanmak istiyorum. Sadece oyun oynarken kullanmayı düşünüyorum bu sistemi. Laptopta sadece HDMI girişi var ve ekran 1920x1080 şeklinde. CS oynadığım için zaman kaybının hiç olmamasını istiyorum. Bu mümkün mü? Mümkünse hangi monitörleri alabilirim?
 
Evet, mümkün.
Laptop'ta görüntü çıkışı HDMI 2.0 ise 1080p'de 240 Hz'e kadar, HDMI 1.4 ise de 1080p'de 144 Hz'e kadar herhangi bir monitör kullanabilirsin.
 
Peki zaman kaybı yaşar mıyım hocam? Yani laptop ekranıyla monitörde milisaniyeler olsa da kayıp olur mu?
Olmaz, sonuçta laptop ekranı da kablo ile (varsa ekran kartına, yoksa da anakarta) bağlı, bu şekilde de yine (varsa ekran kartına, yoksa da anakarta) kablolu bağlanmış olur, tek fark birinde kablo kasa içinde kalıyor, gözükmüyor, diğerinde kablı dışarda ve görünür durumda kalıyor.
 
Olmaz, sonuçta laptop ekranı da kablo ile (varsa ekran kartına, yoksa da anakarta) bağlı, bu şekilde de yine (varsa ekran kartına, yoksa da anakarta) kablolu bağlamış olursun, tek fark birinde kablo kasa içinde kalıyor, gözükmüyor, diğerinde kablı dışarıda ve görünür durumda kalıyor.

Fakat bilgisayarı HDMI ile televizyona bağladığımda gecikme gözle görünür şekilde yaşanıyor hocam?
 
Fakat bilgisayarı HDMI ile televizyona bağladığımda gecikme gözle görünür şekilde yaşanıyor hocam?
Orda farklı bir durumdan kaynaklı bir sorun olabilir. Uzunca bir süre dediğim şekilde ben de kullandım, herhangi bir gecikme veya sorunla karşılaşmadım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı