HP Victus 16 laptoplar arasından hangisi alınmalı?

Bütçe
40000-50000

KeremK13

Kilopat
Merhaba arkadaşlar kız arkadaşıma laptop bakıyordum ama birkaç model arasında kaldım. O kadar ağır şeyler yapan biri değil oyun ve okul için kullanacak. PC'ler şu şekilde:

İşlemcileri arasında fark var diğer şeylerini sabit tuttum zaten. AMD mi Intel mi kafamı karıştırıyor. Ayrıca 13. nesil yeter mi 14. nesil almak için 10k daha fazla vermeye değer mi bilemedim. Kız kullanacağı içinde biraz da görüntüsü sade diye Victus seçtim. Daha pahalı şeyler önermeyin. Yine önerileriniz varsa dikkate alırım.

Merhaba arkadaşlar kız arkadaşıma laptop bakıyordum ama birkaç model arasında kaldım. O kadar ağır şeyler yapan biri değil oyun ve okul için kullanacak. PC'ler şu şekilde:

İşlemcileri arasında fark var diğer şeylerini sabit tuttum zaten. AMD mi Intel mi kafamı karıştırıyor. Ayrıca 13. nesil yeter mi 14. nesil almak için 10k daha fazla vermeye değer mi bilemedim. Kız kullanacağı içinde biraz da görüntüsü sade diye Victus seçtim. Daha pahalı şeyler önermeyin. Yine önerileriniz varsa dikkate alırım.
Laptop da intel tercih ediliyor diye biliyorum. Attığın en baştakini 1-2 ay önce aldım ben.

Yani çok bir performans vermez i5 ama kısa süreli kullanacaksa yada çok bir beklentisi yoksa veya ben o paraya mouse kulaklık falan alırım diyorsan i5 al ama o da iyidir yani sadece i7 daha uzun ömürlü olur pek fark yok açıkçası hocam

Hiçbiri alınmaz, neden bu victus sevdası?
53'e çıkamazsanız

Hiçbiri alınmaz, neden bu Victus sevdası?
53'e çıkamazsanız.

Kankam ben kendim ASUS kullanıyorum yazdığım gibi kız arkadaşıma alıyorum ona da sade bir şey almak için tasarim anlaminda Victus vardı bende onu seçtim. 53'e çıkamam zaten 48'e bakacağım ama farklari nedir neden Acer attınız peki?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı