HP Victus 16 laptopta Realtek sürücüsü çalışmıyor

Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
4060
Anakart
8BBE
İşlemci
İ5 13.500
Dostlarım sorunum biraz uzun şimdiden sağolun..
Realtek'in High Definition Audio sürücüsü bende doğru çalışmıyor. Son sürümler olmak üzere yirmiyi geçik sürümü deniyorum ancak ses gelmiyor. En son 6.0.9520.1 sürümünü kullanıyordum ve ses geliyordu, lakin geçen gün cızırtı sorunu başladı durup dururken ve bende sistem geri yükleme ile sorunun olmadığı bir zamana dönmeye çalıştım lakin sistem geri yükleme hata verdi bunun hakkında da bir konu başlattım lakin hata verdiği için geri dönemedim. Ben de güncelleştirmek istedim ve farklı sürümler denedim. Hiçbiri çalışmıyor ve şu an PC'de ses yok, işin garibi driver Update uygulamalarında daha da çok eksik driver gözükmeye başladı, lakin aygıt yöneticisinde sadece Realtek'de sorun gözüküyor. Eski sürümümü indirip denedim sorun düzelmedi. Çalışan düzgün ses driverini bulmak için netteki yöntemleri denesem de fayda etmedi yardımcı olur musunuz? Ses sürücüsü neden cızırtı yapıyor aylar sonra ve neden çoğu sürümü çalışmıyor.
Sp sürücüleri verenler olmuş HP sitesinden ve Realtek'ten farklı konularda onları yükleyince Realtek kurulumu bittiğinde CMD açılıyor ve attığım görseldeki gibi oluyor lakin sorun devam ediyor.
Laptop: HP Victus 16 R-00 modeli.
Anakart: HP 8bbe.
İşlemci: i5 13.500
Aygıt yöneticisindeki donanım kimliği:
INTELAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0245&SUBSYS_103C8BBE&REV_1000

INTELAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0245&SUBSYS_103C8BBE

Not: Ekran görüntülerı farklı zamanlardan lakin sorun aynı.

Dosya Ekleri

• hatalar 1.png
    hatalar 1.png
    383,6 KB · Görüntüleme: 42
  • hatalar 2.png
    hatalar 2.png
    316,5 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı