HP Victus 16 nerede temizlettirilir?

Victus 16 modeli var bende de tek sorunum fan sesi Omen uygulaması yüklü ve otomatik te şu an film izliyorum izlerken fan sesi rahatça geliyor CPU sıcaklığı film izlerken 75-80 arası fan yüksek sesli çalışıyor.

Victus 16 modeli var bende de tek sorunum fan sesi Omen uygulaması yüklü ve otomatik te şu an film izliyorum izlerken fan sesi rahatça geliyor CPU sıcaklığı film izlerken 75-80 arası fan yüksek sesli çalışıyor.

Benim tarayici kullanirken o kadar yukselmiyor ama fan sesi 2200 RPM civarlarina kadar cikiyor. 35 45 civarlarinda genelde arada 60 ustune cikip dusuyor.

Tam emin olmamakla beraber HP yetkili servisi temizlik yapmıyor diye biliyorum en azından ben 1.5 2 sene önce sorduğumda yapmıyorlardı. Mahallelerdeki bilgisayarcılar yapar ama ben vermeyi tercih etmiyorum. Temizliğini kendim açıp yaptım, RAM ve SSD yükseltmesi ile beraber. HP kapak açma ve yükseltmelere garanti bozmuyor (yine de sorun tekrar).
Bende servisle telefonda görüştüğümde yükseltmeye garanti bozmadığını belirtmişlerdi.

Merhaba,

Dün GTA online oynarken Victus 15 cihazımın normalden daha yüksek devirli fan açtığını farkettim,

Hp'nin youtube kanalında kendi paylaştığı victus sökme videosunu izledim,

Eskiden eşin dostun notebookunu sökerken önce alt taraftaki vidaları komple söker, sonra ortalığı kırıp dökmeden yamultmadan klavyeyi narince söker, sonra klavyenin altındaki vidalarıda söker, sonra sepsert plastik kasayı ayırmaya çalışırdık,

Victus'da alttaki vidaları söküyor ve kenardan haşırt diye dalıyorsun, bukadar, kimseye yaptırmana gerek yok, videoyu izleyebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı