HP Victus 16 panel mor renkleri çok cansız veriyor

mailpates

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 5 gün önce 30.000 TL'ye Victus laptop aldım panel kalitesinden memnundum aşırı canımı sıkmıyordu ta ki mor rengini görene kadar. Mor rengi ceset gibi gözüküyor, panelin %45 NTSC olmasından dolayı olabilir. Mor renkleri daha canlı yapmanın bir yolu yok mu? Eğer yoksa laptopu iade edip üstüne 3.400 TL koyup biraz daha az performanslı ama 100% sRGB panelli ASUS TUF alacağım.

IMG_20230823_153653.jpg

Soldaki eski laptopum sağdaki yeni aldığım Victus.

Deniyeyim hocam kabul edilebilir olursa zahmetten kurtarır beni.

AMD Adrenalin yazılımı içinde renk ayarlamaları yapılabiliyor. Kurcalarsan güzel sonuçlar alabilirsin.

Hocam işlemci AMD olmasına rağmen renk ayarları yapacağım bölüm yok AMD Adrenalin içinde.

Ekran bölümü yok yani.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1914151
Ayarlarda ekran bölümü yok mu? AMD işlemcili Victus kullanıyorum ve bende bu şekilde.
Yok hocam ekran dışında hepsi var.

Eki Görüntüle 1914151
Ayarlarda ekran bölümü yok mu? AMD işlemcili Victus kullanıyorum ve bende bu şekilde.

Siz ayar yaptıktan sonra memnun musunuz?

Eki Görüntüle 1914151

Hocam herhangi bir öneriniz var mı hiçbir türlü çıkmıyor bu seçenek.

Son düzenleme:
Yok hocam ekran dışında hepsi var.

Siz ayar yaptıktan sonra memnun musunuz?

Hocam herhangi bir öneriniz var mı hiçbir türlü çıkmıyor bu seçenek.
Oyun sekmesinde olup olmadığına bakabilir misiniz? Biraz araştırdığımda oyun içinde de olabiliyormuş. Ayrıca ayarları yaptıktan sonra renkler canlandı, memnunum diyebilirim.

Oyun sekmesinde olup olmadığına bakabilir misiniz? Biraz araştırdığımda oyun içinde de olabiliyormuş. Ayrıca ayarları yaptıktan sonra renkler canlandı, memnunum diyebilirim.

Hocam sonunda girebildim ekran kısmına, ayarlarınızı atabilir misiniz?

Hocam sonunda girebildim ekran kısmına ayarlarınızı atabilir misiniz?

MUX Switch açık diye girmeme izin vermiyormuş.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı