HP Victus 16 Power tuşu çalışmıyor ve bilgisayar açılmıyor

calculus

Hectopat
Daha fazla  
HP Victus 16 S0001NT modeline sahibim. Bilgisayarı alalı 1 seneyi biraz geçti. Bugün bilgisayarı açmaya çalıştığımda Power tusunun çalışmadığını ve klavyede herhangi bir ışığın yanmadığını sadece şarja taktığımda şarj ışığının yandığını fark ettim.
Bu durumun çözümü nedir?

HP Victus 16 S0001NT modeline sahibim. Bilgisayarı alalı 1 seneyi biraz geçti. Bugün bilgisayarı açmaya çalıştığımda Power tusunun çalışmadığını ve klavyede herhangi bir ışığın yanmadığını sadece şarja taktığımda şarj ışığının yandığını fark ettim.
Bu durumun çözümü nedir?
Hall Effect problemi olmasın ? Aklıma bu geliyor ama konuyla ilgili pek fikrim yok.
Gerçi öyle olsa bilgisayar açılır ekran gelmez. Tuşun bozulma ihtimali nedir sizce açma kapama ?

Hall Effect problemi olmasın ? Aklıma bu geliyor ama konuyla ilgili pek fikrim yok.
Gerçi öyle olsa bilgisayar açılır ekran gelmez. Tuşun bozulma ihtimali nedir sizce açma kapama ?
hocam tuşun bozulacağını sanmıyorum çünkü tam olarak açılmamaya başlamadan önce power tuşu çalışmıştı ve ekran kararıp geri gelmişti artık hiç ekran gelmiyor

Bu durumun çözümü nedir?
Hocam ne yaptınız son durum ne ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı